ahojte chcem sa spytat ze ci je normalne toto:ze napriklad ked sa vam zapaci nejaka pesnicka potom si ju v podvedomi spievate stale lebo vam beha hlavou a ja si takto v podvedomi ropzravam ze idem urobit toto ,toto takto napisem.alebo toto mu/jej poviem a tak...proste akoby sa rozpravam sama zo sebou aj vam sa to stava ci je to nejaky problem??
je to normalne?
ved v duchu (teda nie nahlas) to robi kazdy, to je jasne, ze je to normalne
ja si podvedome aj spievam po vonku,po meste :DDD a to nenosim na usach tie trapne sluchadla :D ludia sa na mna potom pekne usmeju a ja na nich tiez :D
no mne to asi harasi ja sa stale v duchu rozprawam :D
Ja sa so sebou rozprávam aj nahlas, niekedy sa aj hádam.... Asi ja a moje svedomie :D
kriste natusa tak to nie je normalne :D pol roka pocuvat dokola tu istu pesnicku :D to je mierne vadne :D
jasne,je to normalne :)neobevaj sa :Dja si pustam jednu pesnicku uz pol roka stale dokola :D a inu nepocuvam :D takze ,keby uz tak ja nie som normalna ..neboj :D
jasne,je to normalne :)neobevaj sa :Dja si pustam jednu pesnicku uz pol roka stale dokola :D a inu nepocuvam :D takze ,keby uz tak ja nie som normalna ..neboj :D
proste len nahlas premýšľaš :) mňa nedávno napadla taká otázka,, ako by ľudia mysleli keby nebola reč ?? Skúste myslieť bez slova ,ako vám to pôjde