tento moj problem sa mnohym z vas bude zdat vyslovene divny, ale naozaj s nim potrebujem pomoct. Mam 18 rokov a mam priatela s ktorym sme uz vyse roka. Vsetko je uplne idilicke az na sex. Som este stale panna. Stale sa bojim...aj ked uz to vlastne ani nie je strach..uz je to len nejaky asi moj divny vymysel sa s mojim priatelom milovat. Nerozumiem preco toho nie som schopna. Ved ho lubim aj ho chcem. Tak preco??? Uz neviem ci sa bojim bolesti alebo oehotnenia..alebo je to len nejaky moj vymysel.Neviem..a potebujem s tym naozaj poradit..
Prve milovanie- preco nechcem?
vy ste sprosty?ked sa na to neciti byt pripravena tak by bolastrastna blbost to uz robit.je to dost zavazny krok.a preto si impotent alebo gay alebo neznasas zeny?ked nedokazes byt dobry v posteli tak tu aspon nepustaj sproste hlasky
Ivuus, preco nechces? Lebo sa na to este necitis. Nechces to unahlit, si opatrna, mas strach, bojis sa otehotnenia... V tomto pripade ti odporucim antikoncepciu, ale len vtedy, ak sa rozhodnes sexualne zit s partnerom. Partner by to mal zatial respektovat, prvy krok je velmi dolezity. Bojis sa, ze nebudes dobra, alebo ze ta to bude boliet...vsetko ma svoj cas a to pride samo. Dolezite je chciet to. Ak to nechces, nema to vyznam, pretoze sa ti to potom pacit nebude. Netreba sa s tym ponahlat a vobec sa nemusis hanbit za to. Mozno si myslis, ze si staromodna, a co? Ved to je to pekne. Cakas na ten spravny moment. Tak sa neponahlaj.
o su klasicke problemi...zenske furt neco vymislaju a potom sa stazuju ze nemaju orgazmus a tak..
preco sa chlap vzdy urobi?? lebo vie co chce :P
myslim ze ste niektory nepochopili,alebo teda ja nie:D ivuus nejde o strach z otehotnenia ale sexu a pripravenosti nan ako takej...nie?!:P pokial sa na to necitis nerob to:)
Ked sa bojite kondomov a odmietate leiekdy, tak si kupte spermicidne gely. Inak vam odporucam pockat po svatbe :-D
ja som sa tiez neodhodlala milovat s mojim prvym, tiez som nechapala preco. jednoducho som nexcela.. napokon moje poprve bolo az v 22r., ale s clovekom u ktoreho som uz vobec nepochybovala! :-)
Ahojte!
Chápem plne vaše obavy, sú opodstatnené.
Čo tak skúsiť symtotermálnu metódu, ktorá naučí každú poznať svoj menštruačný cyklus tak dokonale, že sa nad terajšími obavami len pousmejete. Ja si to užívam, lebo viem kedy smiem a kedy nie. :)
www.rodina.cz
co? chudak tvoj priatel!!!
pockaj az do svadby.
baby..vy ste ako ja..noo presne ste to odhadli..proste kondom praskne..a co? tabletky? no jasne v takto korom veku.. a potom to vsetko..ci je pravy...ci to bude dobre..a bla bla bla...jaaa uz faaakt neviem