Pisem blbosti v sms

fufko

Vieš komu to hovor, že "vystreliť si"...môže sa to skončiť aj rozchodom, keďže dôvera klesla na minimum..

veves

pipky ukludnime sa, aspon je ten zivot pestry a nie fadne dokonaly:)
kamosko asi si si to posral a uz to nenapravis:)

sury

Carie ty si teda riadne nabrúsená,ale súhlasím s tebou,to čo je za blbosť,akože z koho si si chcel vystreliť?To kolko máš rokov.že ťa také somariny napadajú?A takeho partnera by som do kelu poslala,čo by mi lozil do mojho mobilu!!!-tým myslím tvoju manželku!!!

Carie

A to akoze vystrelit si z koho? Nechapem ani ja. Resp. chapem, to akoze strielanie je len nejaka vyhovorka, aby si ospravedlnil svoje kurvenie sa ci pokus on. No klamanie ti teda moc nejde, asi velkou inteligenciou neovlyvas. To vase manzelstvo vam dlho nevydrzi, pretoze ty mas nutkanie sa kurvit a nevies to ani trocha zamaskovat. Tak si radsej setri na permanentku do bordela, lebo skor ci neskor ostanes bez zeny a pravidelneho sexu.

blondula

byt tvojou zenou ti asi zuby vybijem :DDD to ako ze si vystrelit ?? som nepochopila.... si vedel ze to zena najde ci co ?? ako vtip to vobec ale vobec nie je vtipne !!! ... moj mily,fakt si v peknej kasi :DDD