Som šťastne nešťastná

Príspevok v téme: Som šťastne nešťastná
Laurika94

Takže som 16r dievča. Mám úžasných rodičov , čo si mnohokrát neuvedomujem, pretože ich beriem skôr ako samozrejmosť!
Keď sa pozriem na iných rodičov , zisťujem , že moji su fakt najlepší. Veľakrát som dosiahla čo som chcela. Nikdy mi nejak nerozkazovali,proste úžas.Ale ja som strašne urážlivá ! Keď mi niečo nechcú dať alebo dovoliť urazím sa na nich , že to nieje fer atď , proste to mám v povahe! V škole dosahujem celkom fajn výsledky ! Na ZŠ som bola v kolektíve celkom oblúbená ale teraz na SŠ to už tak nie je !Totiš niesom pekná a nikto sa o mna nejak nezaujímal nikdy! Chodila som len s jedným chlapcom , bola som strašne zalubena ale rozisli sme sa a velmi ma to bolelo , plakala som !! Ešte stále to nieje celkom vporiadku.Závidím tým , čo majú vela kamaratok , chodia vonku s partiami! Proste nemám vela priatelov ! Rodinu mám úžasnú ! Niesme nejak eytra bohatí ale ani chudobní. Ale vadí mi to , že niesom pekná a nemám vela priatelov. A som žiarlivá . A neuvedomujem si , že som vlastne šťastná ! Nevážim si to .. Vždy chcem viac .. Ja viem , bude sa vám to zdať dosť pubertálne ale taketo pocity vo mne vládnu denno denne... Čo robiť ?

squash

ked si tucna mozes schudnut, cvicit. ked mas nesumernu tvar mozes si dat make up, dobry uces, farbu, pekne oblecenie. nepodcenuj sa, nevyclenuj sa, robis zle len sama sebe. zivot nie je nikdy dokonaly. nie vzdy je vstako presne tak ako chces. ale s tym sa musis zmierit. niekedy je na skodu byt perfekcionista. hlavne sa stale neobvinuj lebo tym len prehlbujes svoju depresiu

Laurika94

jankaaaaaaaaaaaa : ved ja to priznávam ale len u rodičoch. Inak vôbec nie. Rada pomáham , správam sa milo . Určite by to žiaden známy o mne nepovedal . Takže myslím , že o to teraz nejde. Skôr , že nemám priatelov , som skareda , nemam frajera a to ma dosť ubíja.

Laurika94

Smutnucka : no presne , proste ma nezaujímajú ich reči , starajú sa len o to ako vyzerajú , potom ohovarajú druhých , rozprávaju sa o chlapcoch a ja k nim vobec nezapadám. Dakujem za podporu :)

Smutnucka121

HOVORIS mi priamo z duse, tiez mam 16r, o ochvilu 17r,cize nie som taka urazliva, ale oproti inym rodicom co viem, tak mame asi viacej penazi aj nie nie zasa tolko aby sme kazdy rok chodili na dovolenky... Presne poznam ten pocit na ZS som bola oblubena aj v triede aj vsade, mala som 1, 2, proste ukazkova ziacka a boli sme spolu 8rokov s babami, a potom 9rok s inou triedou ale aj tam sa to dalo. Kamosky odisli na rozne skoly ale su aj take co chodia do mojej ale bohuzial vela je tried, a ja som sa dostala do takej plnej neznamych ludi, a viem nemam tam moc kamaratov, lebo nie som oblubena, ani uz 1tkarka, a su tam omnoho krajsi baby ako som ja, ale poviem ti na rovinu najskor mi to robilo naozaj zle, ale teraz to beriem za hlavu.. lebo to nie su ozajstne kamosky, su to len kamosky ktore pojdu s tebou na wc, alebo do bufetu,takze je to tak.. su tam rozne skupinky, chlapcov, bab, a ja si s nimi aj tak nemam co povedat, nebavi ma ohovarat jednu ci druhu babu, alebo hovorit o chalanoch ktory ma huste ci riedke vlasy... si asi na vyssej urovni a preto ta neberu do partie, ale nic si s toho nerob, len sa pekne uc, a 4/5rokov vydrz ak mas s maturitou.. a urcite vzivote sa ti zijde aj v praci vyspelost a realne uvazovanie bez toho aby si ludi triedila na peknych a skaredych! Mnoho krat ludia co nemaju na postave maju v hlave!

sjahn

Laurika : Si mladá, podla vštkého si žiješ normálne . Akurát , nie každý ma šťastie na priatelov ale aj tak tí čo sú v partiách , myslíš , že su skutoční priatelia ? urcite sa za chrbtom ohováraju . A pamätaj : nezáleži na kvantite ale na kvalite !!

jajka001_

je tam toho. robia formu, robia sa zaujimave. to su take nepodstatne prkotiny. ved aj ty si mozes vymysliet nejakeho fiktivneho frajera :)
ja som mala stokrat horsie problemy ale čušala som o nich. tak to byva.
ved sa musia stazovat, aby mali o com kecat no nie?

Laurika94

Hehe Ďakujem. Ale aj tie kamosky zaujímajú iné veci a keď mám tých pár kamošov , vždy rozprávajú len o sebe a o ich "velkych" problemoch s chlapcami ! .. A Ked pocujem , že nejaká kamoska povie , že : ŽIVOT je ťažky , IDE ma roztrhnúť ! Veď nič sa nestane a už je život hrozný ! Ved su stokrát horsie veci. Majú byť rady , že sú krásne , chalani sa o ne bijú a každý ich ma rád. :/ Ale teraz týto ludia ovládajú spoločnosť :D tak to je .. No ale aj tak im závidím , že su v partii , že sa tam všeci /"ĽubenQaju"/:D:D ...

jajka001_

diagnoza: puberta :) neboj , vsetko bude ok,vyrasties, opeknies, najdes si frajera aj kamosky. len sa stale neurazaj za blbosti, to nikto nema rad. este ti to ostane a budes stara ufrflana dievka.

killerboy

nahodou je to co si napisala celkom sympaticke. sice piate cez deviate, ale to neva, tak to chodi, clovek ma niekedy v hlave pekny gulas. a je fajn, ze sa vies aj skritizovat. az na tu krasu - to by som nebral vazne, lebo baby si niekedy namyslaju aj to, co nie je. podla mna kazda baba ak je trocha sikovna zo seba vie urobit pritazlivu. ved dnes su uz aj vselijaki vizazisti, porad sa s niekym, spravne sa nahod a urcite sa to zmeni. inak ti mozem poradit, ze ludia maju najradsej tych, co sa o nich zaujimaju. co nehovoria stale len o sebe, ale dokazu aj pocuvat. taki maju potom aj najviac priatelov. tak sa drz! ja mam uz tridsat, tak som pre teba stary, ale ved ty najdes toho praveho.