Mám problém!!!

Príspevok v téme: Mám problém!!!
Tonko2

Manželka mi to nechce orálne robiť! Moc by som to chcel.Zo začiatku,keď sme sa vzali,tak si dala povedať,keď mala po nejakej oslave trošku vypité,teraz vôbec. Chcem to a tužim po tom,často chlapi o tom hovoria v práci a ja sa cítim trápne.Bože,veď,ja ju vylyžem,vyprstujem,má i 2 orgazmy na klitorise a potom klasicky sex. Závidim mužom,ktorých si žena rozbalí,pekne vymodeluje penis ústami,dokonca celkom uspokojí!
Chcel by som poradu hlavne od žien,som tichy a slušný človek,tak prosím le slušné odpovede. Moc by ma potešila prípadná zanedbávaná žena s podobnym problemom od Nitry,len neviem,ako sa skontaktovať!Som trošku starší-45ročny.

Soňča2

Tiež som mala taký problem,cítila som odpor,no prešlo to,totiž muž ma nelyzal a odmietal sex a tak som sa prekonala. Teraz ho spravím kedy chce a nemám problém ani so semenom na jazyku..neviem,asi to je vekom..mám 42rokov.Skuj jej dať podmienku,buď,alebo!

mnamka257

ty by si tiez nieco nerobil, co sa ti vyslovene prieci. sex je o tom, ze si ho maju uzivat obidvaja a nie aby pri tom jeden z nich trpel- nehovor, ze teraz trpis ty- len ti to chyba, neviem preco ti na tom tak zalezi, v tvojom pripade by ma netesilo, ani kebyze ti to spravi, pretoze by to spravila nasilu, skus sa nad tym zamysliet

blondula

tak si hlupy,ze ty jej to robis !!! ani ja by som to nerobila !! .... mne to kedysi tiez nebolo po voli,ale ked som zistila,ako moj priatel moje telo doslova miluje,naucila som sa milovat jeho telo tiez !!! citila by som sa trapne,ze moj priatel sa snazi a ja by som lezala jak "mrtvy" chrobak :DDD