dievcatko

Príspevok v téme: dievcatko
emuska

Ahojte.Moja malá 2,5r.dcérka,dlhší čas vela pije a asi 2 mesiace má opakované zápaly pošvy.Dali mi na to fungicidin a to aj pediater aj detský gynekolog.Nepomohlo.Vrej ma podľa výsledkov krvy podráždený aj pankreas.Test na cukor nerobili.Vrodine ani manželovej cukrovku nemáme.A teraz po prečítení stránky o cukrovke som sa podľa jej príznakov veľmi preľakla.Poradí mi niekto či sa mám naozaj báť?

emuška

Ahoj,Všetko je ok,Emuška je zdravá ako ryba aj ten pankreas je už v poriadku.Dakujem,za povzbudenie prajem pekný den.

emuška

Ahojte.Vdaka za rady.Krv nám vzali,mala som pravdu,cukor pred tým nevyšetrili.Výsledky na cukor a amilázu budem vedieť zajtra,Ale všetko zo mňa opadlo,lebo vyšetrený moč bol vporiadku.A ked je v poriadku moč,vraj bude aj krv.Co sa týka cukru.Super.Dakujem.

andel

Cukrovka nevznika, nie je podporovana ani zapricenena jedenim sladkosti a pitim dzusov! Z tych sladkosti ma len podrazdeny pankreas s moznostou pankreatitidy. Testy by som jej dala spravit to ano, a co sa tyka diety pri podrazdenom pankrease, tak je to v skratke asi takto: jest nemoze takmer nic aj to v malom mnozstve ;o) Ale nie, hlavne nesmie cokoladu, mlieko, kakako, vyprazane jedla, ovocie, ktore ma male kostky (banany, kiwi a pod.) Dzus je pre deti lepsi ako pepsi ;o) to je jednoznazne, cajik zase lepsie zazenie smad.
Prajem vela stastia a dufam, ze malicka je zdrava ako ryba.

damaxy

urcite vysetrite cukor,poznam pripad ked dieta vyrastlo schudlo a vela pilo,na naliehanie rodicov vzali moc a velmi sa cudovali lekari.Reci ze deti rastu a ze ich smedi,vy ste rodicia vy rozhodnite.Ale radsej zbytocne ako neskoro.

emuska

Ahoj.Kupujeme zvyčajne len kubíka,ten sa mi vidí málo umelý.Ale ej tak ho určite obmedzím.Zajtra ráno zájdeme na krv a dáme vedieť.Držte nám palce.Pa.

aljoška

Ahoj emuška,si tu?Ak nie prečítaš potom.Kúp malej radšej detský čaj a var jej ten namiesto tých džúsov.To je samá chémia a myslím si,že nie je vhodné aby taká malá slečna pila tolko džusov.Radšej nejaký čajík.Aj ked občas nejaký ten malý džúsik kúpiš,ale snaž sa to obmedzit na minimum.Naši chlapci,ked boli malí,tiež zbožnovali Pepsi a Colu,ale dopriala som im to iba ak boli nejaké oslavy.A ako píše EE,umývaj ju radšej len čistou vodou,alebo tým repíkom.Čo najmenej používaj kadejaké mydlá a peny do kúpela,lebo tým jej vyničíš prirodzenú mikrofloru a to potom ten stav ešte zhorší.Prajem peknú nedelu.