zápal tam dole

tesora123

ja osobne si tam dole natieram canesten krem, po 3 dni je to uz takmer v poriadku. odporuca sa vylucit sladke, biele pecivo, ale treba jest napr. cesnak, pripadne viac zeleniny, probiotickych produktov ...

dobry je vraj aj sedaci kupel v rebricku (mysi chvost) :) ten je proti zapalom a proti svrbeniu...

nosit vylucne bavvlnene spodne pradlo, najlepsie vzdusne, volne, nech to tam dole dycha. bakterie nemaju rady teplo a vlhko ....

umyvat sa setrne, ziadne silne parfum. sprch. gely. Najlepsie cista voda, ... ziadne vyplachy posvy, narusa sa tym PH...

bbbbbbb

Ahojte. Ja mávam takú zvláštnu tupú bolesť niekde vo výške ľavého vaječníka. Minule večer som bola na pohotovosti a ten doktor ma poslal k uroloovi aj gynekologičke, absolvovala som vyšetrenia, a bolo mi povedané, že mi nič nie je, oni nič nevidia. teraz čakám na krvné testy a pijem urologický čaj. s močením som nikdy nemala problém, skôr stále chodím čúrať akonáhle sa napijem. Má niekto podobné skúsenosti? Ďakujem za radu. Pekný deň!

sumsumienka

Jedz denne aspon 2 struciky cesnaku :) Inak aj ja mam teraz mykozu, velmi ma to svrbi uz asi tyzden, tiez pouzivam cipky a krem, ale odkedy jem cesnak je to len lepsie...

darkmother

canesten krem je asi malo, skus k tomu tabletu tu jednorazovu. ak poznas niekoho z lekarne, vypytaj si gyno-pevaryl, to su cipky - mne vzdy pomohli, canesten mi pomaha len pri slabsich prejavoch (v zaciatkoch) a gyno pevaryl ma silnejsiu koncentraciu, predava sa po 3ks alebo po 5ks. mozno ti to niekde predaju aj bez receptu. inak by som isla za inym gynekologom, s tym sa denne stretavaju a predpise ti to hociktory. a nejedz vela sladkeho, to spomaluje liecbu :)

santovazena

ahoj veronika..tieto problemy mavam aj ja...zrejme budes mat kvasinky, tie tak svrbia...ked pojdes do akejkolvek lekarni a spytas sa, mali by ti odporucit kremy ci cipky...avsak aby sa ti to najblizsie nevratilo, skus vyskusat candivac...je trochu drahsi, ale vydrzi na 3 mesiace...zvysi ti imunitu tam dole:)mne ho odporucil gynekolog a musim povedat, ze mi super pomohol...