Pre vyliecene baby

Príspevok v téme: Pre vyliecene baby
oui.

Baby, tie co ste za vodou, zaujimalo by ma, ako ste sa vyliecili? Co vas motivovalo, co bolo bodom zvratu, ako dlho ste sa liecili, ako to prebiehalo atd. Proste pribeh liecenia, nie priebehu choroby.

Zaujima to zo zvedavosti, pisu mnohe, ktore to prekonali, nechcem sa inspirovat, lebo to sa neda, to musi vychadzat z cloveka. Skor tu mame moznost vidiet pribehy choroby, toho, ako si ju clovek vypracoval, tak isto Gabina Pisala hlavne o priebehu, ale o momente, kedy sa clovek uz naozaj dava dokopy, nie len mota v uzsich, alebo sirsich kruhoch, o tom sa toho moc nepopise ...

kryša

Mňa sa to držalo roky i keď ku koncu som to už mala,,relatívne" pod kontrolou..Občas som si dovolila prepchať sa a potom to vyvrátit.Začala som sa na krásu pozerať inými očami...Lepšie v nimat zdravu štihlu postavu nie svojím chorým pohladom ale globálnym..Všimať si hoc trápne klipy v ktorých su pekne ženy,ktoré sa pacia mužom a isto i samé sebe sexi a nie vychrtlane akou som bola i ja.A zrazu som začala túžit byt takou i ja.Moje presvedšenie je už roky rovnaké a s ľútos----------------´tou sa dívam,keď vidím vychudnuté dievčinky so smutným tupym pohľadom..takže nastaviť si v sebe taky program,že ako chcem vyzerať,vnímať čo je naozaj pekné,zdravé a krásne.A silná chuť zbaviˇsa tej choroby..,nielen uvedomovanie si,že ju mame..Ináč nemá zmysel ani hospitalizácia a liečba..Ja mám roky 52kg,počas choroby to bolo43-44kg,ale som zdravá,jem pravidelne a teraz paradoxne nedarí sa mi pribrat,čo by som velmi chcela aspoň 3-4kg,no pri deťoch sa mi to veľmi nedarí..:)