Arabky su velmi sexy

Deria

A ty co si, mormon? Mormonky, arabky......hm, ked uz zovseobecnovat tak ved aj ciganky su sexy, ci nie? Ani nemusis daleko...ked uz ta pritahuje nieco exoticke.

arnie11

Arabky su velmi sexy? Uz si nejaku videl nazivo? Je teda ano. Posudzovat krasu arabskych zien, podla jednej modelky, to by si mohol napisat ze vsetky europanky vyzeraju ako modelka XY z obalky modneho casopisu.

xy:)

kup si letenku a chod si do emiratov jednu vybrat, alebo aj cely harem, kde je problem.. mimochodom ta spevacka ma tolko makeupu, ze ked jej strelis, tak jej cela omietka spadne, tak samozrejme, ze vyzera dobre

blondula

mormon...ja si nefandim,ale uz len ten nadpis ze "arabky" :DDD jednoducho ich neznasam a musela som to napisat !!! ... tak sa nezlosti :DDD

mormon

neznamena, ze ked sa pacis arabovi, uz si aj pekna. im sa paci kazda blondina, aj s tromi nosmi a jednym okom. takze si nefandi. ja som nepisal o araboch ako takych, ale o tom, ze arabske zeny su sexy. a to niektore urcite su. ta spevacka ma nadherne pohyby, nase zenske by si zadok vykrutili keby to chceli napodobnit. nehovoriac uz o tom, ze maju tucne pupky a traslave sadlo na kazdom kusku tela, co im na pritazlivosti urcite nepridava.

blondula

moslimom nikdy rozumiet nebudem a pravdu povediac ani nechcem !!! mam ich dost v Rakusku ich je jak nasratych a aj v Spanielsku som ich mala nad hlavu,takze DAKUJEM !!!!! 10 rokov som zila v zahranici a ucila som sa kadejakym kulturam,ale tejto "pliage" nechcem !!! a skareda vobec nie som,si predstav,ze tito "araby" by ma brali hned a nie tuto "znamu" spevacku !! darmo,vysoke,stihle,prirodzene blondiny sa im neuveritelne pacia.to mam z ich "kultur" :DDD