Trpim akne uz od 19tich, predtym som ziadne vyraznejsie akne nemala. teraz mam 22 a ziaden uspech, skusala som uz antikoncepciu vseljaku a nepomohla, vsetky rozne masticky od koznej, ziadna zmena... su to vyrazky na licach aj na cele semtam a aj na brade, niekedy to su hrudky, inokedy zase len rozsirene pory a biele hlavicky.Presla som uz vsetkych doktorov, prisli mi na to, ze mam vysoke ASLo, vysoku sedimentaciu krvi, hnis v moci, zlu zrazanlivost krvi, tak mi vytiahli mandle, uz je to dva mesiace po operacii a ziadne zlepsenie. Nemal nahodou niekto podobny problem, prosim o radu, co dalej skusat a hlavne sa chcem opytat ci niekto si nedal vybrat krcne mandle kvoli akne ako ja.. Ak to niekomu pomohlo, po akej dlhej dobe??? Dakujem
Akne+mandle+hormony
Ak si chceš rýchlejšie prečistiť organizmus a niečo pre svoje zdravie urobiť aj navyše, skus výživové doplnky na prírodnej baze, ktoré neobsahujú žiadne škodlivé konzervanty, ale prečisťujú všetky kapiláry v tele. Viem, kde majú veľmi dobré ceny.
Do fóra sa nemôže všetko napísať.
marie.anna53@gmail.com
skus este pockat take 2 mesiace, akne sa hoji velmi pomaly
tiež som si dala vytiahnuť mandle a taktiež ma trápi/lo akné, kožna mi povedala že to môže byť kvôli mandliam, od zákroku to už je nejakých 9 mesiacov, akné sa mi pomaly zlepšuje... ale skutočne pomaly, na líciach už nemám. kým ti klesne aslo a všetko sa dá doporiadku môže to trvať aj rok