Má niekto skusenosti so samoopalovacimi sprejmi? Pocula som, že od Loreal Paris je výborny, no čo ostatné spreje? Koľko Vám približne jeden sprej vydrži? dakujem pekne :))
Samoopalovaci sprej? Ktorý je najlepší?
Ja zbožňujem sprej Bioderma Photoderm Autobronzant a jeho jemnú vôňu. Páči sa mi,že je vhodný na citlivú pokožku a je aj hypoalergénny a navyše na notin.sk stojí okolo trinásť eur takže super ;)
zuzi74
Zuzi, normanlne zavriem oci a nasprejujem si tvár rovnomerne, ten tampon len v pripade, ze to prezenies a bude ti to stekat.
Moni a ako pouzivas ten sprej na tvar? V navode na krabicke je napisane, ze by sa mal naniest na nejaky vat. tampon a votriet do pokozky...myslela som, ze ho mozem jednoducho nastriekat, ale mam obavu aby to nemalo reakciu na oci.
Ja som mala od Garnier aj Biodermi, nevidim medzi nimi nejaky extra rozdiel, oba su fajn
Ja som s tym nikdy nemala problem, ze by bolo nieco spinave od toho po aplikacii. Ale sprej je podla mna lepsi, lebo to lepsie schne a nemusim to rozotierat :) Ale ja si celu proceduru robim vecer okolo 5-6tej a pred spanim sa osprchujem a hotovo... Ked sa citim bleda, tak si to spravim znova ale tak raz do tyzdna mi staci...
Moni a ten Fake Bake Airbrush zasycha rychlo na tele? Vydrzi tiez cca 5-7 dni, alebo treba castejsie striekat?
Ja mam samoopalovak od Fake Bake, ale ked si ho natriem mam obavu sa vobec o nieco otriet. Vyskusala som ho uz nechat posobit aj celu noc...ale ten paplon potom tak aj vyzeral, takze uz radsej vzdy v ten den zmyjem.
Ahoj, ja mozem doporucit Fake Bake Airbrush, vydrzi mi cca mesiac a je super. Ziadne flaky, len pekne opalenie :)