Zubné lekárstvo

Lucinka21

Ajča:
ahoj v prípade že chceš študovať zubárinu v Olomouci musíš robiť nové prijímačky, prestupovať sa len tak nedá ani do Brna..

a čo sa týka tých študovaných 5 rokov.. tak nie atestácie sa nerobia.. jednoducho je to kratšie štúdium.. je to podľa západnejších krajín,kde pochopili že sa to dá aj za 5 rokov.. po skončení môžeš pracovať hneď.. :)

ajča

ahojte, som prijatá na všeobecné lekárstvo do Olomouca, ale stráááášne by som chcela študovať zubarinu, chcem sa spýtať či je možný prestup počas štúdia alebo sa musia robiť znovu prijímačky (na tej istej fakulte). A ešte jedná otázočka či by bol možný prestup napr. zo VL na ZL napríklad do Brna???? keď som prijatá v Olomouci na VL.....?????
Vopred ďakujem za odpoveď.

Nela41

Annie: Sme na tom podobne ja som tiež z OA a poznám veľa ľudí, ktorí nemajú gymnázium a sú medici :)
Biofyzika robí problém hádam každému, ale jeden semester sa cez ňu prekúšeš určite by som to kvôli tomu nevzdávala. Len sa nespoliehaj na to, že ťa tvoja škola pripraví to vôbec nie, si na tom podobne ako ja z OA pretože chémia a biola zo zdravotky ti tiež veľa nedá, tak si požičaj gymnaziálne knihy, mne veľmi pomáhajú knihy z edície zmaturuj (z chémie a biológie) a podklady a máš šance ako ostatní :-)

Lily_15

Annie.S to vobec nieje pravda, mam kamarata ktory sa z obchodnej akademie kde nemal vobec biolu ani chemiu dostal na vseobecne lekarstvo, cize ked si pocas roka doberies poriadne ucivo z gymnazialnych knih a naucis sa podklady tak v pohode sa dostanes :)

Annie.S

uf :( aj ja som CHCELA ísť na zubarinu..som na zdravotnej..teraz maturujem..ale ako vidím , ešte pred bránou ma vyhodia.. :(

Nela41

luciahv: Tie knižky kde sú otázky si môžeš kúpiť priamo na tam, ale lacnejšie ťa to výjde ak pohľadáš čosi na googli. po nete ich predáva strašne veľa ľudí za menej. Skús bazos.sk.. Napíš si do googlu podklady na prijímacie skúšky LF UK, tie knižky sú podklady aj pre všeobecné lekárstvo aj pre zubné. Čo sa týka prijímačiek v ten istý deň dá sa dohodnúť na náhradnom termíne len ak máš prijímaciu skúšku na UK alebo zo zdravotných dôvodov

luciahv

ahojte chcem sa hlasit na zubne lekarstvo a potrebovala by som par rad.....kde a ako by som zohnala modelove otazky na prijimacie skusky ?poradit nejaku literaturu z ktorej by som sa mohla ucit a ako ste absolvovali skusky na skolu ktore sa konali v rovnaky den? za vase rady vam vopred dakujem :-)