obočie

Príspevok v téme: obočie
obočka

Ahojte...už asi rok aj niečo chodim k kozmetičke nafarbiť obočko kedže saba si viem iba s ceruzkou nafarbiť s farbou neviem tak na tenko....lenže už pomerne dosť som tam minula a nemam čas stale tam chodiť nemate nejaku radu kocky? ze by obocie ostalo tmave aj ked sa budem sprchovat,ze by nezisla farba dole bude stale pekne silne?zase nemyslim ze vkuse....rozmyslala som :D ze ci by bolo blbe keby som si naostrila vlastnu ceruzu a amocila ju do temperovej farby?ale len tak slabko..slabucko..co myslite?pohnojila by som niečo?

diiiik za rady...

byBy

Fuuu nechápem že ťa tie temperky vôbec mohli napadnúť :D ale uz ti tu nandali za to dosť, ja ti skúsim poradiť : čo takto fixka na obocie na báze henny? Ak kúpis kvalitnú tak ti to pár dni vydrží :) preboha len nie temperky a tetovane obocko!!!:)

Assia

baby najsamlepsia farba na obocko je praskova henna a 3% peroxid vodika, staci uplne malicko a farba je zarobena, ja mam jedno balenie uz niekolko mesiacov a to si robim obocko kazdy tyzden a este furt mam toho mrte. Pouzivala som aj Swiss z DM ale to strasne minalo... henna je najlepsia.

BBella

obočka, dobru srandu si z nas robis:D si cakala, ze dakto povie"hej hej aj ja to tak robim kupim temperky, celu skalu farieb, a na aku farbu mam chut take si namalujem" len rozmyslam ci take existuju, co ti dlho vydrzia, co sa nezmyju vodou atd..:) ach jáááááááááááj. farba z dmka na obočko to isti.

blondula

:DDDDDD ja umrem,ze temperky :DDDDD ja ked som raz robila operku v Rakusku,take male dievcatko donieslo nejake fixky a chcelo ma pokreslit po tvari,zevraj to su umyvatelne.ja som si to radsej kukla a zistila som,ze to boli nezmyvatelne fixky :DDDD kokos,keby ma pomaluvala,este teraz by som hadam mala tie grafity na tvari :DDDD odporucam tie,len neviem jake to uz boli :-( ...

danielaaa

a co tak dat omietku na to obocie?? sa ti pekne pilepi na chlpky a bude drzat dlhooooo dlhoooo:)
kolko mas rokov 13?? ze ta take hluposti napadaju?? temperky, cisty ekzem

delphia

ty kokso.. no fakt sila!
farbenie obocia sa ma opakovat raz mesacne a stoji cca 1,50 eur, takze ak si myslis, ze temperky budu lepsie, tak skus. a co tak fixky?

mimik22

ved zajdi do drogerie a tam to predavaju... kupis original na obocie a mihalnice...
nie temperky :D :D to co je za napad??