Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

suplementy - objednávanie z USA

Príspevok v téme: suplementy - objednávanie z USA
Genesis

potreboval by som z dovodu ze na slovensku rakusku sa neda dana latka zohnat objednat produkt

betaine hydrochlorid country life zo stranky swansonvitamins.com

nemam ale ziadne skusenosti s objednavanim zo zahranicia. zasekol som sa uz na zadavani nejakeho Zip codu .. ja neviem co je to za kod a aky zip kod ma bratislava a ani na nete som to nenasiel.

moze mi niekto povedat ako cele to objednavanie a dodanie prebieha? .. ja ani neviem ci mi balik dojde normalne na postu alebo pren budem musiet niekam ist.

akurat viem ze nejak do 22 eur sa nepladi DPH ale zas neviem ci tych 22 eur je cena cisto produktov alebo to uz v tom je aj postovne a co ja viem co ake poplatky.

mohol by prosim niekto povedat ako to cele objednavanie z USA prebieha bo ja uz mam z toho nervy v ....

delphia

sama netusim ako posielaju doplnky, nakolko uz som objednavala viac x a zakazdym mi pripravky dosli v 2-3 balikoch. mensie mi dokonca bez problemu dorucili postou a vacsie cez colnicu a samozrejme treba platit colne. netusim, preco tovar z jednej objednavky nebalia len do jednej krabice.

lost

jasne, tie 22 eur - ak platis napr produkt v hodnote 1 centu a postovne je 23 eur, tak ci tak sa nevyhnes DPH 20% z 30.01 EUR..

prizivnici su to :)