Tehotna alebo?

Príspevok v téme: Tehotna alebo?
Belforka

ahojte..chcela by som sa vas opytat ci mozem byt tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk 25.jula kedže sme pouzili kondom on sa akože do nho urobil a ak vitiahol penis zistil ze kondom nema a že je vo mne. Mohla by som tak otehotniet? o 7 dni mam dostatat menštruaciu a teraz neviem ci ma prsia bolia z toho ze som tehotna alebo z toho ze mam dostat menzes..vidi sa mi aj ze mam trosku vecsie brusko a sem.tam ma picha v podbrusku? mohla by som mat priznaky tehotenstva po prvom tyzdni alebo si to uz namyslam lebo nechcem byt tehotna ? prosim poradte mi..

Belforka

nie nestava ale uz je to myslim,že v poriadku :)no stresovala som zeby som nebola tehotna tak to bude asi tym...ale uz som sa pytala aj sestry co ma za sebou tehotenstvo dvojiciek tak powedala ze nebudem tehotna..:) dakujem vam velmi pekne za rady :*

Weva

stava sa ti i inokedy ze je menzes slabsi? Pripadne ze ho mas predcasne? Ono to moze byt i zo stresu, ale ak sa budes citit zvlastne radsej urob test, ale ak sa citis dobre tak to bol len plany poplach :)... a dik ze si sa ozvala, ze ako sa dari :)

Weva

Ak dostanes menstruaciu a bude prebiehat celkom normalne (cize nacas a rovnako silna ako inokedy a tak) tak by som to pustila z hlavyn ale ak bude meskat alebo bude slabsia, pripadne len spinenie a podobne tak je najlepsie si spravit tehotensky test (najskor v prvy den meskania, cize toho 10/08).

Pripadne som pocula i o zenach co mali menstruaciu a pritom boli tehotne, ale zase netreba prehanat a panikarit...

Vela parov sa miluje na plodne dni a snazia sa otehotniet, a nejde im to hned, takze moze byt vsetko ok.

Belforka

dlzku cyklu mam 32 dni poslednu menštruaciu som mala 10.7 a styk som mala 25.7 a teraz mi zase vychadza menstruacia 10. A ešte by som sa chcela opytať ak dostanem teraz 10. menštruaciu už na 100% nebudem tehotna? Lebo niekto mi pise ze tehotna byt nemozem a niekto ze riziko tehotenstva je vysoke..tak neviem co mam robit teraz..samozrejme pockam este do toho 10. a dam vam vediet ako too dopadlo..zatial vam velmi pekne dakujem :)

jeluska

Belforka..neboj sa nic...uz ta bolest prsnikov je znamenie, ze dostanes menzes. keby si bola tehotna, prsia by ta zacali boliet az po vynechanej menstruacii...takze v tvojom pripade je uplne jasne ze nie si tehotna..a hlavne sa nestresuj...:-)

Weva

Zial sanca na otehotnenie tam je dost velka. A kedze si si vtedy nedala nejaku tabletku "po" tak uz s tym teraz nic nespravis. Pockaj do menstruacie (alebo jej vymeskania a urob si test). Mna brusko nebolelo, ale prsia som mala od prvych dni citlive a take "ine"... nevedela som to vtedy popisat, ale spatne uz viem, ze moje telo hned reagovalo na tehotenstvo... Ale co pocuvam ine zeny niektore nemali priznaky ziadne.

Drzim palce nech to dopadne ako si Ty zelas!

ariana3

blondula, ak je dnes 3.8. a o 7 dní má mať Belforka menštruáciu, bude 10.8. Ak predpokladáme, že dĺžka jej cyklu je cca 28 dní (čo nie je uvedené), tak posledná menštruácia začala 13.7. Takže deň pohlavného styku bol práve 13. dňom cyklu. Žene začínajú plodné dni už cca 10. deň cyklu, keďže spermie sú schopné pár dní prežiť v maternici a počkať si na vajíčko (to sú práve XX).

Lulu2011

pockaj par dni a urob si tehotensky test, par hodin, ci dni postyku, ak zena otehotnie nema hned vacsie brusko :))

blondula

od 25 jula je velmi skoro aby si citila tehotenske priznaky.prsia ta bolia z prichadzajucej menstruacie.plodne dni zacinaju nejakym 13tym dnom od menzesu a trvaju asi 4 dni,takze ti pravdepodobne skoncili a tehotna by si nemala byt.