Chlap

blaaaa

pokial ti inak prejavuje pozornost,pripadne ze ta niekedy pozve na veceru alebo ti kupi zmrlinu alebo jednoducho zaplati kavu, tak by som to neriesila...mozno jemu sa zda kupovanie malickosti ako nepotrebne vyhadzovanie penazi na somariny :)ja to napriklad tiez nemam rada, nechcem aby mi nieco priatel kupoval.obcas mi prinesie cokoladu alebo nejaku drobnost ked pride,ale necakam to,je to len mila pozornost :)ked si ideme niekam sadnut tak bud plati on alebo kazdy svoje.obaja sme studenti,cize peniaze sa vzdy zidu na potrebnejsie veci :) ved predsa nemozes hodnotit ako velmi ta ma rad podla toho, co ti kupi...:) ked nechce, nech nekupuje.urcite by som sa neponizila natolko, aby som ho prosila.ked nieco chcem a nemozem si to dovolit,tak poprosim rodicov, ci by mi to nekupili a ked nie,tak jednoducho nie,zaobidem sa bez toho :)

lulu22

alle, to isté zaujíma aj mňa. pretože ak sa jedná o také, že idete von a on za teba ani kafe nezaplatí, tak to je žgrloš ( i keď neviem koľko máte rokov a či vôbec zarába) ..ale keď sa ti jedná len o nejakú fakt drobnosť, že vidíš niečo pekné a on ti to nekúpi, tak čo už :D ja napr. také veci od mojeho nečakám. mňa poteší viac uprimné slovo a zážitky s ním ako šperky a ostatné blbosti čo by mi dal :))

alle

ilustruj to na priklade,lebo z tvojho druheho prispevku si mi vysla ty v tom horsom svetle. Idete na nakup a ty povies, ze nemas penazenku pri sebe, tak si radsej nekupi nanuk, akoby ho mal kupovat aj tebe? Alebo ste v podniku a nikdy za teba kavu nezaplati? Ci chce od teba peniaze za benzin, ked idete na vylet, ci ta vezie domov z prace?Ci ako?

lopata10

Ano... priatel, lubim ho, ale jenoducho ma to neuveritelne mrzi ze je taky egoista, proste ja nezarabam, nasi nie su na tom financne zle ani nic podobne... priam naopak.. ale jednoducho kazda zena chce aby jej obcas cosi priatel kupil len tak z lasky,,ja nechcem nic velke...drobnost..ale on nic. A ked sme v obchode,tak sa ma len vypytuje co chcem aby mi kupil a ked mu poviem, tak povie dobre.. ale ked uz prdie k tomu, tak jasne ze z toho nic nie je..
Je to strasny pocit...takto pred rokom som mala kamosku na ktorej som to videla, mala priatela a nic jej nekupil... strasne mi to bolo odporné ze ako moze byt niekto taký... a rok nato... co sa nestane, boze... mrzi ma to.. ale neviem co s tym mam robit, ako mu to povedat tak aby sa neurazil? a aby bol schopny to pochopit a zmenit sa?... nechcem sa s nim rozchadzat lubim ho, napriek tomu aky je.. ved kazdy ma svoje muchy.. len ma to obcas tak dostane,ze je mi z toho normalne do placu...