Ako to prežiť?

Príspevok v téme: Ako to prežiť?
sila93

Rozisla som sa s priatelom s kt. som bola 1 a pol . VELKA VELKA láska. Ale v poslednom čase sa to zhorsilo a rozisli sme sa JA ho vsak este stále MILUJEM ale on asi nie . Kedže sa stretáva s mojou jedinou kamarátkou , trávi s nou vela casu a ja neskutocne ziarlim .. NEDAVAM NAJAVO!
Proste ako to prežiť , ked ja ho stale milujem a on ma ju a uz ma nemiluje.
Dokonca niektorým som na výsmech , že : najlepsia kamoska mi ho prebrala!!... Ja fakt nemám inú kamosku .. len take známe ale jedine ona bola taka super a takto to dopadlo , stále sa s nou kamarátim ... Strasne trpím , co mám robiť ? .. A chodia so mnou do skoly !... (18r.)

lamborginka

no nauozajjj Ta obdivujem ze ju este nazvyvas najlepsia kamaratka ,,,a tootoo by najlepsia kamaratka teda nespravila , ked vedela ze je to tvoj byvaly a teraz ,,a ked sa len na to na 5sek pozrie tvojimi ocami ,,,tak ,,, ved totoo si nerobia najlepsie kamaratky ja by som to nedokazala len preto ze to bol kamoskin priatel ani najlepsia by nemusela byt ,,no to fakt ,,,kasli na kamosku ajj na neho nech im dvom je spolu dobre ,,a ty skus najst fakt kamosku ktora sa tak da nazvat a neskorr ajj kamosa /priatela co bude stat za to ,, drzim palce ,,,a co ty vies mozno sa s nou stretava len aby si ziarlila lebo vie ze tak sa to najviac dostane k tebe ,,, ))aj to moze byt )a inak nevsimaj siich , ani jej n ic nehovor , mala by si to uvedomit sama , ale vies kedy si to uvedomi ked oni dvaja skoncia ,,vtedy ,,ti povie ze tonemala ,,a tak bla bla ,,nechajj ich dvoch nech su stastnííí v uvodzovkach ))ich to prejde ,,a ziarlivostt anii na chvilku nedavaj na javo ,, ) a uvidis,, a proosim uz ju nenaziyvajj najlepsia kamoska ,,))

Deria

...a co mas robit? Drz si od obidvoch odstup, snaz sa o kontakt s iymi dievcatami, mozno si predsa najdes inu kamaratku (ale musis to sama chciet) a neskor aj chlapca. Neupinaj sa na nich dvoch, posobi ti to iba väcsiu bolest, tak naco to je dobre?

Deria

Ja nechapem, ako sa mozes po tom vsetkom s tvojou kamaratkou dalej priatelit. Nielen to, ze nie je k tebe ferova ale este k tomu neposobi na teba pozitivne. O com sa vlastne bavite? A ze nie si dievca, o ktore sa chalani biju, este neznamena, ze sa v buducnosti ziadny o teba bit nebude. Krasa je relativny pojem, mozno si pre niekoho krasna a ani o tom nevies. Trosku viac sebavedomia by ti neuskodilo!

sila93

lost : Ďakujem za rady :) .. Ale ja nemá ani priatelov , rodine o takých veciach nevravím . Musím to vstrebať sama :/

lost

no novy nemusi byt hned... skor mi islo o to, ze preco sa limitovat na jedneho cloveka, "ktory nas zradil" a trapit sa pre tento fakt.. nehovorim ze poplakat s ije zle.. ved preco nie.. ale.. ale nie trapit sa dlhodobo.. to je uz na skodu..

nemui to byt hned priatel, mozno staci kamoska/kamos/rodina, ktokolvek kto pomoze zabit cas zmysluplne :)

a hlavne nenecha volny cas na rozmyslanie o minulosti..

sice mas pravdu, ze lahko sa to pise.. ale.. chutny kolac sa tiez neda lahko upiect :)

sila93

Vieš nového ta so lahko povie . Ale ja niesom dievca, o ktoré sa chalani bijú.
Niesom nejaká pekná. On ma jediny miloval ale zmizlo to ! ... A tej kamoske to urcite nepoviem , ako by to vyzeralo , že by sa s ním prestala kontaktovať a ešte že koli mne . Nie ! Nech robia co chcú ! Ale strasne to bolí :/
Bola to dobrá kamoska ale teraz to už tak necítim ...

lenocka_811

ale ved ked je tvoja kamoska tak preco sa snou neporozpravas a vlastne co to je za kamoska ktora chodi s tvojim byvalim priatelom. Ved ani keby neviem aky super chlap bol ale keby to bol byvali mojej kamosky tak by som sa k niecomu takemu neodvazila. Podla mna sa pozrozpravaj s tou kamoskou povec jej ako ti tym ublizuje a ako ho velmi milujes a nech to s nim okamzite skonci. Pretoze on si asi neuvedomuje ze nieco stratil lebo ma teraz ju ako nahradu ale az ked sa ocitne uplne sam az vtedy to pochopi....

lost

A co tak si najst niekoho noveho, kto za to bude aj skutocne stat a zit znova pekne chvile?

Ked sa niekto rozide, tak hold, pekne chvie tam byt uz nemohli..

tak mozes plakat nad tym co je stratene, alebo zit pre to co zostalo..