máte niekto skúsenosť s liečbou reiki u dieťaťa, konkrétne na detskú mozgovú obrnu?
reiki u detí
na reiki som nikdy nebol, ale princíp ako to funguje v podstate chapem aj ked je to divadlo ako aj omša. že ste natrafili na tupcov ja nemožem.
Malú ukážku, že energia TCHI /či/ existuje nájdete v téme "Chcem schudnút a tentokrát zdravo..." srt.20 zo dna:14.04.10, 11:22h.
posuniem.
Maros75
Verit v nieco co neexistuje je ako verit v skutocno
:) krasna veta ... moja mrtva teta si to tiez myslela ked umierala na rakovinu :) .. do poslednej chvili aj v tych najvacsich bolestiach verila ze sa z toho dostane :) ... hooodne dlho sa trapila ... a vies na co jej to bolo ? :) .. uplne ze nahovno pretoze nakoniec aj tak umrela a to v obrovskych bolestiach :( .. clovek co nikdy nikomu nic zle neurobil
viera je nanic :) pocuvaj smed :) ten je realny ;)
Placebo efekt ....
Verit v nieco co neexistuje je ako verit v skutocno.
martinmlm
V Reiky a lieceni Jezisovom je jeden dost zasadny rozdiel. Ak veris reiky veris v duchovno. No nie je jedno akym duchom si vylieceny. Jezis liecil z lasky k ludom Bozou mocou. liecil a lieci celeho cloveka a choroba sa uz nevrati ani nepresunie. Reiky lieci za peniaze / jedno vylieci, no druhe poskodi aby si mal dovod prist k liecitelovi este raz a este raz.. a peniazky sa sypu .. a velmi sa ublizuje psychike
BTW co sa tyka reikistov a liecitelov a podobne za cely svoj zivot som nevidel ziadny vysledok na sebe ze by mi nejak v niecom pomohli
to co ich vsak spajalo bolo akurat to ze clovek pri nich minul vela penazi :) .. vysledky vsak ziadne .) hlavne ze mali mrte vselijakych diplomov a uzasne keci :)
ale v podstate velmi podobne plati aj pre klasickych lekarov hehe :)
.) ja som si robil reiky 1 stupen asi pred piatimi rokmi ... musim povedat ze nedalo mi to vobec nic .. obralo ma to o cas a peniaze to je cele :) ... plno kecov a potom smiesny ritual a akoze mi mala prudit rukami energia :) .. bohuzial ja som necitil ani prd ... potom som isiel inej reikistke a ona mi to otvarala este raz a vysledok ? ... to iste ziadnu energiu som necitil :)
mozem povedat ze vdaka tomu priblblemu reiky by som nebol schopny vyliecit ani stipanec od komara :)
jedine kde sa to da vyuzit ked chce chlap zaposobit na holku tak jej moze dat v posteli ze reiky masaz hehe :)
Pre tých ktorí nerozumejú východným filozofiam, by som rád pripomenul, že aj Ježiš takto liečil a robí to aj každý kresťanský kňaz pri požehnavaní prikladaním ruky na čelo. Každý má zmienenu energiu, ale ak ju nevie sám vo svojom tele usmerňovať radšej nech to neskúša,
Z vlastnej skúsenosti neodporúčam.
Pozadie reiki predstavujú budhistické meditácie a starodávne tibetské rituály spojené so špiritizmom a mágiou. Liečiteľ musí byť zasvätený, u reiki existujú 3. stupne zasvätenia. Zasvätenie má všetky znaky magickej iniciácie s tajomnými formulami a znakmi, liečenie prebieha pred špecifickým "oltárom".
Z uvedeného vyplýva, že ponúkané liečenie nie je možné oddeliť od jeho duchovného základu, ktorý predstavuje hrozbu otvorenia cesty pre pôsobenie démonických síl. Nechať sa uzdravovať pomocou reiki je hazardovať s svojím telesným aj duševným zdravím.