reiki u detí

martinmlm

na reiki som nikdy nebol, ale princíp ako to funguje v podstate chapem aj ked je to divadlo ako aj omša. že ste natrafili na tupcov ja nemožem.
Malú ukážku, že energia TCHI /či/ existuje nájdete v téme "Chcem schudnút a tentokrát zdravo..." srt.20 zo dna:14.04.10, 11:22h.
posuniem.

Genesis

Maros75

Verit v nieco co neexistuje je ako verit v skutocno

:) krasna veta ... moja mrtva teta si to tiez myslela ked umierala na rakovinu :) .. do poslednej chvili aj v tych najvacsich bolestiach verila ze sa z toho dostane :) ... hooodne dlho sa trapila ... a vies na co jej to bolo ? :) .. uplne ze nahovno pretoze nakoniec aj tak umrela a to v obrovskych bolestiach :( .. clovek co nikdy nikomu nic zle neurobil

viera je nanic :) pocuvaj smed :) ten je realny ;)

:o/

martinmlm
V Reiky a lieceni Jezisovom je jeden dost zasadny rozdiel. Ak veris reiky veris v duchovno. No nie je jedno akym duchom si vylieceny. Jezis liecil z lasky k ludom Bozou mocou. liecil a lieci celeho cloveka a choroba sa uz nevrati ani nepresunie. Reiky lieci za peniaze / jedno vylieci, no druhe poskodi aby si mal dovod prist k liecitelovi este raz a este raz.. a peniazky sa sypu .. a velmi sa ublizuje psychike

Genesis

BTW co sa tyka reikistov a liecitelov a podobne za cely svoj zivot som nevidel ziadny vysledok na sebe ze by mi nejak v niecom pomohli

to co ich vsak spajalo bolo akurat to ze clovek pri nich minul vela penazi :) .. vysledky vsak ziadne .) hlavne ze mali mrte vselijakych diplomov a uzasne keci :)

ale v podstate velmi podobne plati aj pre klasickych lekarov hehe :)

Genesis

.) ja som si robil reiky 1 stupen asi pred piatimi rokmi ... musim povedat ze nedalo mi to vobec nic .. obralo ma to o cas a peniaze to je cele :) ... plno kecov a potom smiesny ritual a akoze mi mala prudit rukami energia :) .. bohuzial ja som necitil ani prd ... potom som isiel inej reikistke a ona mi to otvarala este raz a vysledok ? ... to iste ziadnu energiu som necitil :)

mozem povedat ze vdaka tomu priblblemu reiky by som nebol schopny vyliecit ani stipanec od komara :)

jedine kde sa to da vyuzit ked chce chlap zaposobit na holku tak jej moze dat v posteli ze reiky masaz hehe :)

martinmlm

Pre tých ktorí nerozumejú východným filozofiam, by som rád pripomenul, že aj Ježiš takto liečil a robí to aj každý kresťanský kňaz pri požehnavaní prikladaním ruky na čelo. Každý má zmienenu energiu, ale ak ju nevie sám vo svojom tele usmerňovať radšej nech to neskúša,

doubledog

reiki je urcite velmi silna vec, ktora dokaze divy.

ale trochu by som sa obaval toho, kto to robi.
nejak mi pripada, ze tych reikistov je u nas privela, a neverim tomu, ze je to vsetko take jednoduche a bezpecne.

reik

Pozadie reiki predstavujú budhistické meditácie a starodávne tibetské rituály spojené so špiritizmom a mágiou. Liečiteľ musí byť zasvätený, u reiki existujú 3. stupne zasvätenia. Zasvätenie má všetky znaky magickej iniciácie s tajomnými formulami a znakmi, liečenie prebieha pred špecifickým "oltárom".
Z uvedeného vyplýva, že ponúkané liečenie nie je možné oddeliť od jeho duchovného základu, ktorý predstavuje hrozbu otvorenia cesty pre pôsobenie démonických síl. Nechať sa uzdravovať pomocou reiki je hazardovať s svojím telesným aj duševným zdravím.