prejavy po strese

Príspevok v téme: prejavy po strese
SpongeBob

zazil niekto z vas dlhodobejsi stres? alebo aj kratkodobejsi, ale zato velmi intenzivny? ak ano, potom, ked sa toto stresove obdobie skoncilo, AKO STE SA CITILI?
strasne ma stresovala praca, den co den, najhorsie vsak boli posledne mesiace, prestala som to zvladat, zacalo sa to prejavovat aj na zdravi, stres ma nicil, tak som sa rozhodla, ze tam koncim. teraz som mesiac po tom vsetkom a neustale mi busi srdce, naozaj permanentne, ci je den, ci je noc, mam stuhnuty krk a chrbat, brni mi v rukach a nohach, citim mravcenie na hrudi a obcasne zasklby na tele. mam to vsetko z toho stresu? ako ste sa dostali do formy? cez vikend som si bola zasportovat, pijem bylinkove caje, vcera som si kupila megnezium, ale stale mam v sebe napatie a citim to busenie, na ktore som sa tak upriamila, ze kazdy silny uder ma desi. zazil niekto z vas nieco podobne? povedzte mi - kedy sa to skoncilo? vdaka za rady.

????????????

v každom prípade srdce ti búši ....koľko máš tep? keď ti práce búši? čo takto zájsť za doktorkou nech ťa pošle nejakému kardiológovi ????? bežná vec vraj inak s tepom ktorý ti behá hore dolu žiť, ale je tu ale!!! a vždy je tu ale. ja sa liečim na resp. som bola na katetrizácii kôli vysokému tepu robilo to tak 220 cca asi.......takže radšej choˇk tomu doktorovi

SpongeBob

tpch, suhlasim s Tebou, je to dobra rada, ale ked mi stale busi to srdce, tak sa aj bojim nejako vela sportovat a robit nejake cinnosti, aby mi nebolo este horsie a neprisiel na mna nebodaj nejaky kolaps. skor sa snazim oddychovat, aby som sa dostala do povodneho stavu, ale zistujem, ze toto oddychovanie mi asi este viac skodi, lebo zas vsetko intenzivnejsie citim a viac som z toho nervozna. chcela som, aby si srdce po tolkych stresoch oddychlo, ale asi to nie je najlepsia volba.