Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Meskanie menstruacie pocas uzivania HAK Regulon

zunanah

joooj! prave teraz to zacalo haprovat ked som sa rozhodla ju uz kompletne vysadit... lebo mi z nej prepina.. a mavam migreny co ja som v zivote nepoznala bolest hlavy..

zunanah

problem je ten ze nie som na SLovensku.. :( keby som bola mas jasne ze uz sedim v cakarni a nevyhladavam najprv online radu :/ ale aj tak.. moja kamaratka z bloku si 3x robila test za kazdym jej vysiel negativny si predstav a bola v 3tom mesiaci :D tak ja velmi na testy pokial neukaze ze ANO tak neverim

jankaaaaaaaa

keby ti mezes vobec neprisiel, aj to je normlanee, ze po uzivani hak niekolko mesiacov, menzes uplne vynecha, a to je myslim napisane aj v letaku

jankaaaaaaaa

ono nic nezacne haprovat, ale jednoducho sa menzes postupne oddialni pri dlhsom uzivani hak, alebo uplne oslabi. je to uplne normalne

veronicka2

snazim no, lebo presne viem aky je ten pocit...ja odvtedy hak neberem a ideme len s kondomom a uz som mala par takychto stresovych situacii..raz mi to meskalo 10 dni...to boli najhorsie dni mojho zivota.

jankaaaaaaaa

staci ked meska menstruacia tri dni. vysledok bude spolahlivy. a urcite bude negativny. ak uzivas tabletky pravidelne a poctivo nieje sa coho bat--- aj ked ani hak nieje 100%tna

veronicka2

ano mozes....21 dni od styku je to vyditelne uz alebo pri par dnovom meskani... vela stastia, a v tom pripade sa neboj ak sa robil do teba aj pred tym a mavala si to v pohode, tak sa nemas coho bat...ako tu bolo spomenute niekedy to zacne haprovat... :)