nicrogynon 30

Príspevok v téme: nicrogynon 30
Alzbetka64

Ahojte, prave dnes mi moja doktorka predpisala antickoncepne tabletky Microgynon 30. Ale skor nez ich zacala brat som si o tom vela precitala a nazory a clanky na tieto tabletky sa roznia aj tie odborne. Co ma prekvapilo. Moja doktorka (v Anglicku) mi ich dala s tym, ze maju pozitivny vplyv aj na plet. Bohuzial som sa v diskusiach skor stretla s tym ze tomu tak nieje. Chcela by som sa teda nejakym sposobom dopatrat k vacsinovenu nazoru ci uz laickemu alebo odbornemu.(hlavne vsak slovenskeho nazoru :-) Dakujem

zuzana1223

U GP-ho sa musis najprv zaregistrovat, tak ak ju budes potrebovat hned chod do family planning centra, tam ti ju daju hned. nhsdirect.nhs.uk tu si mozes pohladat, ktore bude pre teba najblizsie

zuzana1223

Ja som im len ukazala krabicku antikoncepcie ktoru som brala a predpisali mi ju. Oni nerobia krvne testy len zmeraju tlak, vahu, vysku a spytaju sa nejake informacie tvojom zdravotnom stave.

jankaaaaaaaa

zuzana1223 a ako to tam funguje? len pridem tam, poviem ze uzivam taku a taku hak a predpisu mi ju? alebo bduemmusiet prejst vysetreniami?

maminkauk

Potom mi dali norimin, tie boli lepsie, ale ziadne libido, a ked som ich vysadila, vypadlo mi milion vlasov
skus si vypytat nieco ine, povedz, ze tento ti nerobi dobre

maminkauk

ja som brala tieto tabletky 5.5 roka, ale az postupom casu som zistila, ze mam plno neziaducich ucinkov. plet sa mi zhorsila, robili sa mi strasne akne na chrbte, predtym som mala krasny cisty chrbat, mimomenstruacne spinenie bolo caste, myslim, ze aj problem s vlasmi tam bol. su vysokohormonalne, v dnesnej dobe su aj lepsie tabletky, GP to preto davaju tieto, lebo su najlacnejsie, cize NHS to stoji najmenej, tie drahsie sa daju kupit z netu, myslim, ze yasmine/yadine som niekde nasla, ze predavali bez predpisu...

jankaaaaaaaa

tato hak moze mat dobry ucinok na plet, ale ak vyslovene potrebujes zlepsit plet su nato urcene ine tabletky.. napr dianette.. ale kazdej zene vyhovuju ine tabletky. musis sama vysusat ci ti sadnu..
inac chcem sa opytat ako to je v anglicku s hak, lebo o par mesiacov tam odchadzam tak potrebujem vediet ako si tam hak vybavit. a kolko tam stoji?

zuzana1223

Ahoj,

mne ich tiez dala doktorka v anglicku. Ja som ich prestala brat kvoli bolestiam hlavy, inak plet som z nich mala dobru. Ale kazdemu sadne antikoncepcia inak, napr kamoska ju berie a je s nou velmi spokojna. vela ludi nadava na implanon a ja s nim nemam problem. Musis sama vyskusat a uvidis ako ti bude vyhovovat.