Mám ísť na operáciu nosa?

Príspevok v téme: Mám ísť na operáciu nosa?
kilina

Čo poviete na môj nos? kikusin.rajce.idnes.cz .Chcela by som ho mať asi taký ako keď naň pritlačím prstom viď. moje foto. Všetky dievčatá v mojom veku ho majú krásny (dokonca aj moja sestra!)maličký len ja ho mám rôznych divných tvarov. Z predu nie, tam vyzerá celkom súmerne ale z boku je ako orlí zobák, čiže ohnutý dole + s hrbolom. Mám len 14 rokov a viem, že na operáciu môžem ísť až od 16 ale už vopred ma zaujíma Váš názor. A tiež by bolo dobré keby ste mi niekoho doporučili. Ďakujem.

xy:)

no mne angelina pripada ako obycajny clovek normalnym vsednym nosom a nevidim na tom nic extra nadherne. proste ma normalny nos.

kilina

xy:) mne ide hlavne o to aby nebol ako zobák ale vyzeral súmerne a pekne. Nemusí byť ako prasiatko ale skôr tak veľmi jemne dohora.

tpch aj ja. napr. Adela Banášová ale všetko sa mi na mojom tele páči až na ten nos. Chcem mať taký ako má Angelina Jolie danielicka.webgarden.cz. Ako vravím nemusí byť nejak extra malý či dohora ale taýto by som veľmi chcela.

tpch

moja zlata, videla som ovela skaredsie nosy, ako je tento. Neboj sa, prejde puberta a prejde aj tuzba po novom nose.