Čo poviete na môj nos? kikusin.rajce.idnes.cz .Chcela by som ho mať asi taký ako keď naň pritlačím prstom viď. moje foto. Všetky dievčatá v mojom veku ho majú krásny (dokonca aj moja sestra!)maličký len ja ho mám rôznych divných tvarov. Z predu nie, tam vyzerá celkom súmerne ale z boku je ako orlí zobák, čiže ohnutý dole + s hrbolom. Mám len 14 rokov a viem, že na operáciu môžem ísť až od 16 ale už vopred ma zaujíma Váš názor. A tiež by bolo dobré keby ste mi niekoho doporučili. Ďakujem.
Mám ísť na operáciu nosa?
počkaj do tej 18, možno sa ti ešte zmení, a ked nie a bude ti to stále vadit tak chod. Ja mám tiež rovnaký problém asi od tvojho veku, teraz mám 21 a nosím okuliare, čo mi dost pomohlo a vyzerám tak ovela lepšie. Keby som ich nenosila tak tiež určite idem na tú operáciu.
ak koli hentakej vete rozmyslas takto, predstav si ake vety by si pocuvala po plastike, no neviem, myslim ze o moc viac posmesne :-)
mna by zaujimalo odkial by si zobrala 700E v 14 rokoch (neviem kolko to stoji, nasiel som lacnejsie aj drahsie :-) )
prepac, ale to tvoje zmyslanie je uplne smiesne, ubohe a chore. radsej navstiv psychologa. a aj tak pochop, ze plastiku ti nespravi nikto pokial nemas po 18tke
To si vážne myslíte, že je normálny? Som z Vás paf :(. Veď vyzerá otrasne! Všetky dievčatá zo školy ho majú ako boh. Malé súmerné a niektoré aj trocha do hora. Mne sa to strašne páči. So všetkým ostatným som spokojná. Ach áno akné. To sa už rieši. Mám totiž strašne mastnú pleť a tak by som si mala častejčie čistiť tvár ako iné baby a chalani. Mám to overené a naozaj mi to pomáha. Teraz s tým práve začínam a výsledky sa dostavia do cca. týždňa.
Ale k tomu nosu. Peniaze nie sú problém. Sama ich mám dosť (nechcem sa tým chváliť ale keď sa pýtate kto by mi to zaplatil tak tu je odpoveď). A kvoli chalanom to nie je.
Celé sa to vlastne začalo na prechádzke s kamoškami. Fotili sme sa na mobil a jedna z nich mi povedala: ty kokos aký máš nos! Odvtedy som si všimla aký ho mám veľký a tak to stále riešim. Už nie som to veselé dievčatko ale skôr nudná dievka, ktorá sa radšej s nikým nebaví lebo má veľký nos! Viem znie to hlúpo ale neviem ako sa z toho vysomáriť. Teraz som ešte k tomu prešla na novú školu a radšej sa tam z nikým nerozprávam a rozhovor obmadzujem na minimum a ani sa s nimým nechcem kamáratiť samozrejme len pre túto blbosť. Preto ho chcem mať tak strašne pekný-normálny.
Tvoj nos je pekny, ani velky, ani maly, taky akurat a dokonca ani krivy. Ja mat taky nos tak som stastna :D Si pekne dievca, tak sa nekaz, nie vzdy sa plastika nosa vydari, moze sa ti stat, ze bude este horsi ako ho mas teraz.
Nos mas uplne v poriadku,vyrabas si problemy tam kde nie su. Namiesto penazi vyhodenych na plastiku, chod radsej ku kozmeticke, nech sa ti vycisti plet, tam vidim vacsi problem. tot moj nazor.
... ja mam krive nohy co mam robit s tym??? :(((
mam strasne depky s toho - je leto same stuky naokolo, minisukne a ja zahalena v nohaviciach ci v dlhych sukniach ako vo vreci :(((
problem je ze nemam lytka ... poradi nieco na to ???
vobec si nemyslim ze je to tak ako to opisujes, je uplne v pohode...
ako pisu ostatni - si este mlada tak pockaj aspon do 18 - 20 a potom uvidis...
a tiez ako pisu ostatni radsej sa postaraj o to akneee :)
btw moj nos je este horsi a tiez ho nemam rada, ale co uz.. :)
presne tak, ja som si tiez vsimla akne, nie nos
ja by som skorej riesila to akne na tvari ako tvoj uplne normalny nos. ;)