Vsetko je silne individualne. Nech Ti tu napise ktokolvek, cokolvek, mozes narazit na partnera, ktory je na tom dobre a naopak, ktory je na tom horsie, alebo zle a velmi casto to ani ovplyvnit nebudes mat sancu. Je to dane kazdym clovekom individualne.
Ale tak, aby si si urobila obraz, nie som prave typicka vzorka.
Ked sa stimuluje stoji, ked stimulacia prestava, zacne klesat. Zatial vzdy stal, ked bolo treba, alebo som ho postavil. S dlzkou milovania rastie aj unava a chce sa mu coraz menej a menej s rastucimi hodinami. Zatial bolo najdlhsie milovanie s partnerkou nieco cez 7 hodin a ked bolo treba, stal. Ked treba, tak je pripraveny do niekolkych sekund vzdy.
Ad spravenie sa - to zase odkladam... Po prvej ejakulacii sa lepsie miluje, je dlhsia vydrz. Ale s dalsimi by uz klesal prezitok, i libido, i penis. Trvalo by to dlhsie postavit. Takze, ked po par hodinach ma partnerka uz ozaj dost, ze sa do nej uz nic nezmesti :) Tak potom necham, nech urobi mna.
Po ejakulacii mi trvalo dostat ho do pozoru asi tolko, kym som ho stihol umyt. Cca 5-10 minut ? Ale nemam dovod maximalizovat pocet ejakulacii, takto mi to vyhovuje najviac a o partnerke ani nehovorim :)
Kolkokrat sa clovek urobi - no, to zalezi, ci za sebou, alebo pocas dna, alebo ci predchadzajuce dni ejakuloval. Tak priemerne 1-2x kazdy den, ale viac to nechcem silit. Vycerpava to organizmus odvadzanim zivin.
Na tej ejakulVsetko je silne individualne. Nech Ti tu napise ktokolvek, cokolvek, mozes narazit na partnera, ktory je na tom dobre a naopak, ktory je na tom horsie, alebo zle a velmi casto to ani ovplyvnit nebudes mat sancu. Je to dane kazdym clovekom individualne.
Ale tak, aby si si urobila obraz, nie som prave typicka vzorka.
Ked sa stimuluje stoji, ked stimulacia prestava, zacne klesat. Zatial vzdy stal, ked bolo treba, alebo som ho postavil. S dlzkou milovania rastie aj unava a chce sa mu coraz menej a menej s rastucimi hodinami. Zatial bolo najdlhsie milovanie s partnerkou nieco cez 7 hodin a ked bolo treba, stal. Ked treba, tak je pripraveny do niekolkych sekund vzdy.
Ad spravenie sa - to zase odkladam... Po prvej ejakulacii sa lepsie miluje, je dlhsia vydrz. Ale s dalsimi by uz klesal prezitok, i libido, i penis. Trvalo by to dlhsie postavit. Takze, ked po par hodinach ma partnerka uz ozaj dost, ze sa do nej uz nic nezmesti :) Tak potom necham, nech urobi mna.
Po ejakulacii mi trvalo dostat ho do pozoru asi tolko, kym som ho stihol umyt. Cca 5-10 minut ? Ale nemam dovod maximalizovat pocet ejakulacii, takto mi to vyhovuje najviac a o partnerke ani nehovorim :)
Kolkokrat sa clovek urobi - no, to zalezi, ci za sebou, alebo pocas dna, alebo ci predchadzajuce dni ejakuloval. Tak priemerne 1-2x kazdy den, ale viac to nechcem silit. Vycerpava to organizmus odvadzanim zivin.
Na tej ejakulacii pri milovani az tak nezalezi - milovanie a ejakulacia su 2 uplne odlisne zalezitosti. Partnerku mozem pomilovat casto aj bez toho, aby som ejakuloval. Predsa len, netreba to hnat do extremu, ked s vekom zvacsa mnozstvo ejakulatu klesa.acii pri milovani az tak nezalezi - milovanie a ejakulacia su 2 uplne odlisne zalezitosti. Partnerku mozem pomilovat casto aj bez toho, aby som ejakuloval. Predsa len, netreba to hnat do extremu, ked s vekom zvacsa mnozstvo ejakulatu klesa.