chlapi:ako dlho vam stojí?-sex

Príspevok v téme: chlapi:ako dlho vam stojí?-sex
titana

ked mate mat s priatelkou sex alebo milovanie to je jedno ako dlho Vam stoji ? ako dlho vydrzite? a kolko krat sa spravite?

ako to byva u chlapov ked sa spravi po 1.fajke trva potom dlho kym sa spravi znovu po pokracovani fajky alebo je to individualne?

p.s. nesom ziadna pubertacka,len nemam skusenosti,nakolko som sexualne doposial nezila...na nete o tom citat nechcem,kedze tu mi viete z vlastnych skusenosti pomoct,poradit...
dakujem

chalan07

Ja ked robím manzelku jazykom tak mi vždy stoji až je to niekedy aj nepríjemne ked som na bruchu. Dost to tlaci. Pri styku stoji stále a po vyvrcholeni sa dá tak do pol hodky zase ale závisí to aj či som sa deň pred tým neurobil sam. Ak som deň pred tým vystriekany tak mi staci aj raz pri sexe

AdamKrt

Ale samozrejme, k pojmu milovanie patri aj to maznanie, hladenie, bozkavanie atd atd, kde neni zapojeny penis.

Ved robit nepretrzite jeden a ten isty pohyb, polohu - to je nuda.

AdamKrt

titana Dnes 14:32 - pri lizani si moze chlap unavit jazyk, sanku... :)

Samozrejme, ked to bude robit dlho, tak mu pravdepodobne aj klesne, ale to nevadi. Ved sa da robit poloha 69 vzajomne, alebo sa partnerka potom postara o partnera, aby mu stupol, alebo si to muz dokaze postavit aj sam.

Co je nepochopitelne na milovani bez vystreku ? Ide o normalnu suloz, len muz vedome oddaluje ejakulaciu, alebo ju dokaze silou vole potlacit. Potom moze sexualny akt - vaginalny styk, ale i oral, anal, atd. - prebiehat lubovolne dlho, pokial je muz schopny sa ovladat.

T.j. ak sa viem ovladat a partnerke to trva dlshie ju uspokojit, tak od 2minut do XXX hodin ju mozem uspokojovat, pokial nebude mat dost. Samozrejme, keby som sa pri milovani/sexualnom styku - ci uz oral, vaginal, anal atd. - urobil velakrat, penis by stal uz horsie, nechcelo by sa tolko, stacilo by mi to a uspokojenie partnerky by nemuselo nastat.

Takto viem, ze pockam, pokial ma partnerka uz dost a ked to tak clovek nechava, osciluje na hranici ejakulacii, casto sa stava, ze keby som to neovladol, nastalo by spolocne vyvrcholenie, spolocny orgazmus.

Lenze, to treba vediet, naucit sa ovladat.

titana

Adam dakujem ,vyborne si sa rozpisal...:)

no a ked chlap vylize svoju kocku aj pri toms aunavi nejakym sposobom? a tak tiez mu ubuda na stati penisu?alebo naopak este ho to viac vzrusuje?...

noo a to milovanie bez vystreku som velmi nepochopila :) myslis tym ciste bozkavanie,maznanie pritulenie a tak? :)

AdamKrt

Vsetko je silne individualne. Nech Ti tu napise ktokolvek, cokolvek, mozes narazit na partnera, ktory je na tom dobre a naopak, ktory je na tom horsie, alebo zle a velmi casto to ani ovplyvnit nebudes mat sancu. Je to dane kazdym clovekom individualne.

Ale tak, aby si si urobila obraz, nie som prave typicka vzorka.

Ked sa stimuluje stoji, ked stimulacia prestava, zacne klesat. Zatial vzdy stal, ked bolo treba, alebo som ho postavil. S dlzkou milovania rastie aj unava a chce sa mu coraz menej a menej s rastucimi hodinami. Zatial bolo najdlhsie milovanie s partnerkou nieco cez 7 hodin a ked bolo treba, stal. Ked treba, tak je pripraveny do niekolkych sekund vzdy.

Ad spravenie sa - to zase odkladam... Po prvej ejakulacii sa lepsie miluje, je dlhsia vydrz. Ale s dalsimi by uz klesal prezitok, i libido, i penis. Trvalo by to dlhsie postavit. Takze, ked po par hodinach ma partnerka uz ozaj dost, ze sa do nej uz nic nezmesti :) Tak potom necham, nech urobi mna.

Po ejakulacii mi trvalo dostat ho do pozoru asi tolko, kym som ho stihol umyt. Cca 5-10 minut ? Ale nemam dovod maximalizovat pocet ejakulacii, takto mi to vyhovuje najviac a o partnerke ani nehovorim :)

Kolkokrat sa clovek urobi - no, to zalezi, ci za sebou, alebo pocas dna, alebo ci predchadzajuce dni ejakuloval. Tak priemerne 1-2x kazdy den, ale viac to nechcem silit. Vycerpava to organizmus odvadzanim zivin.

Na tej ejakulVsetko je silne individualne. Nech Ti tu napise ktokolvek, cokolvek, mozes narazit na partnera, ktory je na tom dobre a naopak, ktory je na tom horsie, alebo zle a velmi casto to ani ovplyvnit nebudes mat sancu. Je to dane kazdym clovekom individualne.

Ale tak, aby si si urobila obraz, nie som prave typicka vzorka.

Ked sa stimuluje stoji, ked stimulacia prestava, zacne klesat. Zatial vzdy stal, ked bolo treba, alebo som ho postavil. S dlzkou milovania rastie aj unava a chce sa mu coraz menej a menej s rastucimi hodinami. Zatial bolo najdlhsie milovanie s partnerkou nieco cez 7 hodin a ked bolo treba, stal. Ked treba, tak je pripraveny do niekolkych sekund vzdy.

Ad spravenie sa - to zase odkladam... Po prvej ejakulacii sa lepsie miluje, je dlhsia vydrz. Ale s dalsimi by uz klesal prezitok, i libido, i penis. Trvalo by to dlhsie postavit. Takze, ked po par hodinach ma partnerka uz ozaj dost, ze sa do nej uz nic nezmesti :) Tak potom necham, nech urobi mna.

Po ejakulacii mi trvalo dostat ho do pozoru asi tolko, kym som ho stihol umyt. Cca 5-10 minut ? Ale nemam dovod maximalizovat pocet ejakulacii, takto mi to vyhovuje najviac a o partnerke ani nehovorim :)

Kolkokrat sa clovek urobi - no, to zalezi, ci za sebou, alebo pocas dna, alebo ci predchadzajuce dni ejakuloval. Tak priemerne 1-2x kazdy den, ale viac to nechcem silit. Vycerpava to organizmus odvadzanim zivin.

Na tej ejakulacii pri milovani az tak nezalezi - milovanie a ejakulacia su 2 uplne odlisne zalezitosti. Partnerku mozem pomilovat casto aj bez toho, aby som ejakuloval. Predsa len, netreba to hnat do extremu, ked s vekom zvacsa mnozstvo ejakulatu klesa.acii pri milovani az tak nezalezi - milovanie a ejakulacia su 2 uplne odlisne zalezitosti. Partnerku mozem pomilovat casto aj bez toho, aby som ejakuloval. Predsa len, netreba to hnat do extremu, ked s vekom zvacsa mnozstvo ejakulatu klesa.