Maminky,mate skusenost s odstranenim znamienok?V akom zariadeni?
Odstranenie znamienka u 7 rocneho dievcatka-BA
I moja dcerka ma znamienko na nozicke,s predu pri chodidle..Bola som s tým u kožnej,teraz ma 2 ročky,takže povedala,že najskor sa malym detičkám znamienka odstraňujú okolo šiesteho roku a dovtady sa má len pozorovať.no ja jej ho chcem dať časom určite preč,predsa len dievčatko,myslím že by ju to mohlo neskor trápiť a tym,že sa znamienka vekom zvačšujú,chcem to urobiť čim skor..
Tak tomu nerozumiem. Asi ako im to vyhovuje tak odpovie do telefonu :-(. Ale aj tak my sme tam prišli a počkali normalne v rade vôbec som tam ani nevolala predtým. Myslim že sa tam netreba objednavať, ale nič mi nevraveli tak asi sa tam naozaj netreba objednať na vyš.
To fakt? Ty si bola sa opýtať aj v Ružinove? Nechapem prečo ťa odmietli lebo však oni tam maju normalne aj detsku plasticku chirurgiu.
Asi 2 cm, robili jej to v lokalnej anesteze a hned mohla isť domou. Len treba isť do tej detskej amb. Ktoru maju v poliklinike a tam sa jej chirurg nato pozrel a dal aj termin vybratia.
Mojej 8 ročnej dcere odstranovali znamienko na ramene na plastickej chirurgii v ružinove.