Kratsi menzes

Príspevok v téme: Kratsi menzes
urnea

ahojte mam 22 rokov hak neberem s partnerom sa chranime s kondomom ale on nikdy don ani nevyvrcholi...spravim ho po akte... (pardon za detaily) ide o to ze som menzes dostala presne na den nacas ale netrval 7 dni ako normalne ale len 3 dni.... ja sa bojim ze co to moze byt...priznaky som mala pred menzesom ako normalne, brucho ma prvy den az tak nebolelo ( inokedy ma boli tak ze pol dna len lezim) intenzita bola rovnaka len ten pocet dni sa nejako skratil...nemhlo sa nieco stat? ja viem ze mam tolko rokov kolo mam a pytam sa na hluposti ale stres robi svoje...:(

odpovedam

urnea, nic sa nestalo. Spermie na vzduchu rychlo umieraju a aj keby si si dala prsty dnu, take male mnozstvo spermii sa nema ako dostat k vajicku, kedze na pohyb potrebuju dostatok ejakulatu.

Ziadna zena nema cely zivot rovnaky priebeh cyklu. Aj ja mam menstruaciu raz taku, raz onaku. Hlavne je, ze ti prisla...

urnea

a myslite ze pokial som mala jeho spermie na ruke a dotkla som sa vaginy (nie dnu len na povrchu) mohlo sa to nejak dostat dnu? :(

blondula

ja som mala tento mesiac menzes velmi silny a tiez asi 6-7 dni.inokedy byva slabsi a kratsi.ono sa niekedy stane,ze ho mas raz tak a inokedy inak.dokonca pri pravidelnom sexe byva ako keby slabsi a kratsi.... len teraz som sama skoro 2 mesiace a zase strasne bolesti a krvi by sa nedorezal :DDD

jankaaaaaaaaa

podla mna je to uplne v poriadku, nemusi vzdy menzes trvat presne tak dlho ako inokedy. ale ked mas pochybnosti sprav si test a budes hned vediet nacom si. ale ked pouzivate kondom a prerusovanu suloz, nemas sa coho bat