tak ja som športovec...ale poslednú dobu pri dvíhaní ťažších vecí (napríklad notebook atď) pociťujem takú bodavú bolesť v okolí palca, približne v miestach kde sa pripája na celú ruku. to miesto je aj dosť bolestivé na dotyk a tá bolesť častokrát prebehne celou dlaňou až do malíčka ale pozdĺžne ruky do polovice predlaktia..mám si to obviazať alebo čo s tým môžem mať?
má niekto skúsenosť s bolesťou okolo palca na ruke?
za 3 dni bude po bolesti, ak sa zahlbis do:
triggerpoint.com Tam sa docitas, kde je ten pes zakopany.
a viete mi poradit?strasna bolest to je
vieme
dobry den ja by som sa vas chcela opytat strasne ma boli hrubicek na ruke a aj popod malicek nemozem nic udrzat v nej jeto strasnabolest uz ma to treti den boli newiete mi niekto poradit co by to mohlo byt?dakujem
moze ist o stlacene nervy,urcite by som necakala ci to prejde samo.nech ta lekar posle na chirurgiu ruky, tam ta poriadne vysetria!
....a to moze trvat pekne dlho, kym bolest prejde. V takom pripade nesmies palec, najlepsie celu ruku, vobec zatazovat. Ak by sa bolesti aj tak stupnovali, treba ist k lekarovi.
Nejaky zapal nervu, alebo zapalene slachy - tenisovy laket. Stava sa to, ak clovek robi jednu a tu istu cinnost a zapaja iba urcity sval, ktory pretazuje. Moze sa to stat pri pisani na klavesnici v nespravnej polohe, v zapasti pri pohyboch mysou, pri tenise, alebo ak je monotonny typ prace, kde sa robia jednoduche opakovane ukony.