Mám len 16r. no prežila som najkrajšie chvíle s mojou láskou. Dokonale sme si sadli,milovali sme sa,všetko sme robili spolu, všetko bolo tak rozprávkovo dokonalo krásne.No postupom času sme trávili coraz menej casu , same vyhovorky z mojej aj jeho strany. Ja viem , že som urobila aj ja vela chýb . Naša láska proste skoncila. No mne je teraz všetkého velmi lúto. A ked si spomeniem na krasne chvíle s ním tak mi je do plaču. Ked vidím , že už niesom u nho na 1. mieste , že su tam iné holky, že sa mu pacia ine ,že ma iné priatelky, že už sme len kamaráti zranuje ma to.!!.
Rady tipu uplne s ním zruš kontakt nepotrebujem pretože : po 1. nedokazem to , po 2.chodíme spolu do skoly , po 3.mame spolocnych kamaratov . A vzdy ked nieco chcem robiť a spomeniem si nato tak mi je do placu ! .. Co mam robiť ?? Dakujem
Trpím z lásky
Petra, mozes to jedine preckat... a venovat pozornost inym veciam a osobam, resp.aspon sa o to snazit :) Nic ine neexistuje na bolave srdiecko :)
lasky, nestastne lasky, patri to k zivotu a zvlast v Tvojom veku, neboj, cas zaceli kazdu ranu, po hlbokych sice zostavaju jazvy, ale taky je zivot
BBella úúúplne pravdivé a hlavne výstižné!
si este mladucka - kludne si uzivaj zivot, kamosky kamosi, bav sa...potom sa pripletie do tvojho zivota dalsi chlap mozno dlhsie mozno len na kratko, a mozno budes aj pre neho plakat....:)co ja som sa naplakala...:) chlapi ach jaj:) bez nich je smutno a snimi je to peklo:D obcas...
Dakujem vám , áno bola to moja prvá laska a teda obrovská láska. Ale neviem ako prežiť toto ťažké obdobie . Proste taktiež velmi žiarlim na ostatné o ktoré sa zaujíma síce su to len jeho kamsoky ale už aj tak daleko viac ako som prenho ja .
A bolí ma to velmi.
prepac ale neporadim ti - to je realita, len to co ty si zazila v 16tich ja v 25tich. medzi tym som stretavala vselijakych chalalanov, ...rozne povahy, styl chodenia :D treba si co to odzit, boli pekne chvilky alebo aj vela nezhôd, ci rozchodov, a potom prisla laska, ...mna fascinuje ako take mlade dievcata maju lasku nebesku v takom veku (neodsudzujem) len mi je luto, ze taka mlada a uz je naviazana, si naviazana na neho, a necudujem sa ti vobec. len cas...cas....cas...a ked sa ti chce plakat tak plas, pride cas ked slzy dojdu. Vela stastia Petra
bud rada ze si nieco take uzasne zazila. vztahy sa zacinaju a koncia. chce to cas, potom zabudnes a ostanu len prijemne spomienky. a pridu ini chlapci. a on prestane byt taky dolezity.
láska bolela bolí aj bude bolieť. dievča zlaté chce to len čas. ver že viem o čom.... prejde to. a pokiaľ to bol tvoj "1 chlapec" resp. 1 veľká láska ...budeš na neho spomínať do konca života. príde Ďalšia láska a všetko bude o.k. ale zabudnuť na neho nikdy nezabudneš