Problémy s vlasmi

terka37

na padanie odporucam amitamin® Hair Plus, su aj pre alergikov vlasy mi aj zhustli, maju ich na vitarian.sk, a na lupiny som este nenasla, mam aj ja problem nizoral nic nezabera

1odbornik

Dobrý deň.
Toto ochorenie vlasov môže mať rôzne príčiny: pretrvávajúce infekčné ochorenia, zápalové ochorenia pokožky, zhoršený krvný obeh, zlý psychický stav, mechanické, chemické a fyzikálne poškodenia, chemoterapia, autoimúnne ochorenia stres a iné, spojené s mechanickým a toxickým namáhaním vlasov. Ochorenie je často zapríčinené nedostatkom viacerých vitamínov a minerálov: vitamín A, C, minerály: horčík, kremík, zinok, meď, síra.
Dodajte si ich však cez prírodné produkty (viac na integritask@gmail.com) Nie syntetické vitamíny.

Jana-janka

ja som mala presne toto isté! Hlavu som si musela umývať každý druhý večer, možno aj každý deň. Tvorili sa mi nepríjemné až svrbiace lupiny a najhoršie bolo že sa mi začali tvoriť aj chrasty na pokožke hlavy. Vlasy mi tiež vypadávali ale našťastie ich mam strasne huste takze to nevidieť. Uz som skusala vsetky mozne znacky- Balneo, Syoss, Dixi, head & shoulder, Schauma... až mi jedná kožná v Trnave (snad naj kožná na svete) neodporucila VICHI zelený šampón. Ked ho vytlačíš z tupy, vnutri je oranžový. Ja som ho skusila a hned po druhom pokuse sa mi vlasy o 100% zlepšili.. žiadne lupiny, mastnota a teraz mi stačí vlasy umývať raz- dva krát do tyzdna .. síce nevonia tak krásne ako tie ostatné ,,značkové" šampony, ktoré su nenormálne drahé a vlasy nie su hebučké ale je fakt super. Ak k nemu dokupis nejaky dobry balzam na vlasy, budes spokojná :) teda aspon ja som bola a dalsie kamarátky ktoré ho vyskusali tiez :) Drzim palce

blondula

ja ked mam mastne vlasy,tiez mi padaju,preto ich umyvam ako sa da.aspon kazdy druhy den.kedysi to byvalo kazdy den,ale mam ich dlhe az po zadok a da to zabrat teda :DDD

Janka222

najdi si na lush.cz nejaky šampuk.Vydrzi ti dlho, pretoze nie je tekuty.Su to velmi dobre sampony.Mne vlasy vypadavali, kupila som si sampuk NEW a teraz mi nevypadavaju.maximalne 1-2 vlasy.tak si urcite najdes aj na tvoj typ vlasov ;)

????????????

na lupiny ti žihlavový nepomôže. ja mam presne problém ako ty dllllhe roky. kadejaké šampony som vyskušala a doknca ani hedenshoulders alebo ako sa to píše a ten poondiaty sajos (neviem ako sa to píše) su na milujarmilu. jediný ktorý je dobrý le vždy zabzdem ktorý to je z týchto 2 je bude elsev na lupiny alebo shauma. no vždy zabudem ktorý to je. a dokonca som minule čítala že to ani nemusia byť lupiny ako lupiny ale nejaká kvasinkova pliaga a vyzerá to ako lupiny. resp. z toho su tie lupiny