Chcel,
by som sa spytat,co moze znamenat,ked mam uz dlhsi cas problemy zo zaludkom,alebo bruchom,proste ,nieco asi z traviacim traktom.Mam ho nejaky precitlively,ako keby som vsetok stress prenasal do zaludka.Trva to uz asi 2 rok.Kazde rano,ked stanem sa citim unaveny a mam zaludocny stress.A ako keby som nieco mal s tym traviacim traktom,proste je citit,ze len ta dolna cast, teda brucho,alebo zaludok,je niecim tazena. Ked si uvolnim telo,tak citim,ze vsetko je v poriakdu,len ta dolna cast tela,teda brucho,alebo zaludok nie je.Niekedy je to pocit ,ako keby prazdnich tvrdych criev.Niekedy ako keby mi creva plavali v niecom a boli uplne znicene,dotrhane.Len pripomeniem,ze ked som uplne v pohode psychicky(co je tak,raz za tyzden,na 5minut pri mojom terajsom zivote)necitim to,ale akonaale sa troska vystresujem(cize skoro stale,aj ked malymi vecami)alebo som v strese ten pocit sa vrati,kedze byvam v meste a stress je vsade okolo nas ,cize to citim stale.Mozno som velmi citlivy a vsetko ma velmi stresuje,alebo som precitliveny.Byvali sme ,na dedine vacsinu zivota,tieto problemy zacali,ked sme sa prestahvali do mesta,asi pred 4 rokmi.Cize mam tieto problemy,od prestahovania sa do mesta.Len to nejako prekryvam a snazim sa ignorovat,lebo viem,ze zivot v meste je stresovejsi a drzim toho nazoru,ze ked nieco neboli velmi nejdem doktorovi.Beriem to,ako sucast stresoveho zivota v meste,aj ked viem ze by to nemalo byt.Cize som si,na to uz zvykol,aj keby to nemalo tak byt asi,lebo ta nevolnost a stress v zaludku je prakticky cely den.Bol som,aj na vysetreni a nasli nejaku bakteriu ,alebo nieco take.Mal som doniest vzorku stolice.No,ale ja zo strachu,ze nieco vazne najdu,som nedosniesol nic a ignoroval som to.
Co by ste povedali,je to stresom,alebo nejaky virus?Alebo nieco vaznejsie?Ktora porucha,alebo choroba moze popisovat tieto priznaky?Mal by som sa prestahovat spat ,na dedinu,kde mi bolo lepsie a nemal som take stresy?
Ps:mam radsej dedinsky styl zivota,do mesta som nikdy nechcel ist,len som musel,kedze sme sa stahovalia nebola ina moznost.Na dedine som taketo nieco nikdy nezazil.zacalo to ,ked sme sa prestahovali do mesta,kam som nikdy nechceli ist!
Pripominam :mam 24 rokov.
Dakujem za vsetky nazory.