No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
hmm tak to aby som mu napísala sms, že nech si hľadá inú a ja ostanem sama a budem si užívať ďalej :-)))
Chlapi sú zbabelci! Ja poviem rovno (teda napíšem v sms),prečonemám záujem.Som, síce potom neobľúbená, ale aspoň neklamem.
keby mal zaujem napise viac ako iba - ozvem sa. to je tak, chlap ti nenapise priamo do oci ze nema zaujem, radsej si necha zadne dvierka, ved co keby...kludne hladaj dalej
No to že si vzal dovolenku asi mal na to pádny dôvod predsa...možno išiel niekam k moru, alebo neviem kde. Možno má veľa práce doma, na chalupe, alebo ja neviem...Možno sa ti ozve po dovolenke. Treba len čakať a nie hneď sa hnať do ďalšieho hľadania...veď kus vyčkaj či sa ozve po dovolenke, či nie. Možno áno...a hlavne trpezlivosť mať...to je dôležité
Pokiaľ má niekto dovolenku a nenájde si čas na stretnutie somnou a ani nenavrhne namiesto toho iný termín, prípadne napíse iba "ozvem sA" a neuvedie k tomu kedy, tak to znamená, že záujem o mna nemá a môžem si hladať dalej. Lebo "ozvem sa" - môže znamenať zajtra, o mesiac či o rok ... a čo som sprostá, aby som čakala? Ale dobre, že tí muži sa prejavia takto už na začiatku.
waw konečne som si prečítala celú diskusiu...no nemám na to slov..
biela mačka...nič v zlom, ale mala by si sa ísť asi liečiť...lebo toto čo ty robíš je neskutočné...s tým posledným mužom...neozval sa ti a čo...ja mám tiež jedného s ktorým sa stretávam a tiež sa mi neozýva často...minule sa mi neozval 3 týždne a vydržala som to...mala by si prestať henď vyskakovať na tých chlapov, ja sa ani nedivím, že ťa žiadny nechce...z fotky by som skôr usúdila, že si anorektička a hlavne by som ti tipovala, že si veľmi veriaca...by si sa hodila ako mníška...tichá a skromná...ale to bol môj prvý dojem len...ja mám tiež zo seba pocit, že nie som pekná, ale seriem na to...hlavne netreba ukazovať, že sa podceňuješ...a že prečo sa mám smiať, keď mám taký a taký život? Sa potom nediv, že keď ideš medzi ľudí, tak od teba utekajú...ja tiež mám problémy no neukazujem ich svetu...ak idem von, nedám na sebe znať, že mám nejaký problém. To do spoločnosti nepatrí. Proste idem von, vypnem sa. Chýba Ti proste sebavedomie. Ja som ho tiež nemala, no potom som sa vzchopila. Sčasti mi pomohli aj kamaráti, no najviac som si pomohla sama. Treba len chcieť. Ak niečo chceš tak to dokážeš, ale tvojím štýlom to nepôjde...ty to proste nechceš a budeš sa ľutovať celý život. Ide hlavne o TRPEZLIVOSŤ!!!Tú keď nemáš, tak to nikde nevedie potom už vôbec...ja teraz skúšam svoju trpezlivosť s jedným chalanom...viem, že to bude beh na dlhé trate, ale nevzdávam to. Aj keď mohla by som si nájsť iného, ale nechcem. A čo keď mi neodpíše...asi nemá čas, možno niečo robí, alebo nemá mobil pri sebe a kvôli tomu ho mám odhodiť a hľadať druhého??? To je somarina...ja sa vážne nedivím, že všetci od teba utekajú, keď si taká aká si...daj tomu vzťahu čas, neplaš sa zbytočne rýchlo a bezhlavo dopredu...ok človek spraví chyby, ale tak ty ich robíš stále...sa proste uvedom, že takýmto tempom a hlavne tvojím správaním to nikam nedotiahneš...ale tak držím ti palce, aj keby si si našla aj nejakého ktorý by o teba mal zaujem ;-)
Biela macka ty si typek, vzdy ocakavam s akym novym vymyslom zas prides. na druhej strane nejaku bujaru fantaziu nemas no. zacni sa venovat niecomu uzitocnemu, nejaky sport alebo nieco, mozno turistika, tam ti cerstvy vzduch vyfuka tie hovadiny z hlavy co tu v jednom kuse vypisujes...
a tie tvoje tendencie hneď nadávať každému, čo sa nechová a nepíše podľa tvojich predstáv: máš chovanie dakej 15 ročnej pubertačky a vobec nebudem prekvapená, keď tu o 10 rokov budeš písať podobné hluposti ako doteraz:D
:jajka - ale ona ich nevie brať ako kamarátov, ved vidís..
a ty biela mačka - k tebe len toľko - tomuto tvojmu chovaniu nikdy nikto nevyhovie:D práve preto máš 37 a si sama a žiadny chlap ťa nechce
skus ich brat ako ludi. ako kamaratov.