súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

biela mačka

No, bola som s dalším na stretku, strašne som mala o neho záujem, ale už nemám, lebo on ma nechce. Vraj nechce vôbec žiadny vzťah kvôli tomu, že jeho dve predošlé partnerky mu boli neverné. Sorry, ale ja za to môžem? Sama nie som psychicky silná a tak nepotrebujem muža, ktorý je na tom rovnako.

AdamKrt

biela mačka Dnes 16:41 - skus popisat, take rande, ako prebieha a co vravis Ty, co on. Skus co najpresnejsie. Potom sa da posudit, kde robis chyby.

biela mačka

Tak ja neviem flirtovať a možno sa robím moc múdra. Ale nechcem vyzerať ako husička, ktorá na všetko pritakáva.

dendi

to vieš cica...keď to robíš na silu, tak sa nediv, že dopadneš tak ako dopadneš...že nik ťa nechce...možno chybu robíš v tom ako s nimi hovoríš. Či ich náhodou neponižuješ keď s nimi ideš von. Alebo niečo iné. Chcela by som byť mucha a vidieť ťa pri "akcii" potom by som hneď vedela, kde je problém :-)

User_37597

macka zobud sa.ako sa mozes zalubit do kazdeho ktoreho stretnes?teraz to uz neni o tom ze ti chyba niekto kto ta pohladi a polubi ale o tom ze ty proste musis mat niekoho a koniec.cele zle s tebou.vstup si do svedomia a potom pochopis co tym myslim.