ahojte tehulky,ked citam clanky na nete je mi smutno,vsade pisu ze vo 4.mes. je idealne pribrat 1,5-3kg,ja uz som pribrala 6kg,neviem preco,vsetko oblecenie mi je male,a za dva tyzdne sa idem vydavat.Dufala som ze na svadbu budem mat tak 70kg max.a uz teraz mam 71kg.ked som to povedala doktorovi ze vela priberam,povedal ze s tym mi nijako nepomoze...pritom som vzdy bola stihla,jem rovnako ako predtym,vobec nie viac,ani fast foody,nejem vecer,nejem vela sladkeho.co mam robit?uz teraz mam 71kg ved ma klby neunesu ked to pojde takto dalej,s klbami mam tazkosti odmala.urcite este 10kg priberiem,ved som len na zaciatku,nechcem ist rodit ako 80kilová,vsetci ludia okolo sa mi zdaju chudi a ja si pripadam ako velryba
rýchle priberanie v tehu
ako som uz pisala,nestravujem sa nezdravo ani teraz ani predtym.nejem smazene,ani sladke ani vecer.na ranajky nejaky celozrnny rozok so sunkou kuracou alebo syrom,ovocie,jogurt,niekedy len cerealie do mlieka.obed vzdy polievka a druhe,jem aj ryby aj cestoviny aj salaty,kuracie maso.bravcove a hovadzie skoro vobec,smazene nelubim.na olovrant vacsinou ovocie,alebo jogurt,na veceru okolo 18,00-19,00hod bud nieco varene alebo chlieb ci rozok s niecim,k tomu si vzdy nakrajam vela rajcin uhoriek papriky,a tak.sem tam zjem nieco sladke ale velmi malo,sem tam nieco slane.aj to vacinou dynove zrniecka pri telke a s tych sa urcite nepribera.takze si myslim ze toto nie je ziadne zle stravovanie.pijem vacsinou mineralku.mavala som 60kg este v marci,v aprili som pribrala 5kg neviem preco,prestala som brat antikoncepciu a hned som otehotnela.v maji som zistila ze som v 5tt.potom to postupne islo hore,po kilecku som priberala.hned v tom 5tt mi doktor nasadil Duphaston a Ascorutin co su umele hormony aby som nepotratila.takze si myslim ze som pribrala z nich.teraz mam tych 71kg.normal bol 60/174cm.vzdy som bola stihla a cvicila.
neviem aku mas povodnu vahu ale asi dost vysoku ak mas uz teraz 71 kil. asi tvoje stravovanie nebolo zdrave ani pred tehotenstvom a nie je ani teraz. lekar by ti mal pomoct so stravovanim lebo predsa len rodit ako 80kg nebude asi sranda - ono to vlastne vobec neni sranda a cim viac vazis tym je to tazsie. ja som vazila 55, priberat som zacala az vo stvrtom mesiaci a aj ked som nakoniec mala 75kil,najviac som pribrala v poslednych dvoch mesiacoch. takze prehodnot svoje stravovanie, vyluc sladkosti a nejedz tazke jedla, co najviac zeleniny, ovocia. nezabudni na ryby a orechy. lebo priberat este budes. aj ked zas existuju zeny, ktore pribrali len osem- dvanast kil a po porode to na nich nebolo vobec vidno ze boli tehotne. takze pozor na prejedanie. tvoje telo zadrziava vodu a vlacit tie tazke kila fakt neni sranda, ja som sa v deviatom mesiaci ledva hybala. a to som vazila 75.
wea aj som jedla trocha viac hlavne vela sladkosti, al ja som bola taka ako naliata s vodou, bala som sa aby mi pri takom rychlom priberani nenarobili strije a nastastie nic, akurat nohy boli tazke a jedno lytko mi popraskalo za 2dni. aj viem, ze raz som si isla dat kuraciu polievku a z nicoho nic mi opuchli prsy na rukach, ze som nemohla dat dole prstene az modre boli.
Leticia - a spatne podla teba si to mala priamo z nadbytku jedla co si si dopriala, ci to bolo take nieco, co si nevedela ovplyvnit - hormony, zadrziavanie vody, problemy metabolizmu a tak? Ci ja teda neviem, ze z coho to byva - len ma zaujima, ci je to skor priamo tou osobou ze to neustriehne alebo ci maju niektore zeny proste pocas tehotenstva smolu a "lepi" sa na ne kilo za kilom?
ahoj moja povodna vaha bola 50kg a ked som rodila som mala 75kg a toto uz by som asi nedopustila, teraz uz by som sa snazilajest inac v tehu ako vtedy, ked pozriem foto aka som bola 75kg som mala dost ruciska stehniska ciciska male slonica. napis co tak jedavas. po porode som sa povazila a mala som 69kg cize nadbytok poriadny, ale nastastie sa podarilo dat dole na 46kg
nestresuj, moja svagrina pribrala na zaciatku a teraz ku koncu max 2kg. u mna to bolo tiez, medzi 3-4mes. som pribrala 4kg a potom to stalo.
Ewka...ja som mala 58 kg ked som otehotnela.v tretom mesiaci som schudla na 53,strasne mi byvalo zle :-( potom sa to lepsilo,citila som sa super,babätko zdravucke,akurat mamina bola jak ta "velryba" :DDD asi 3-4 dni pred porodom som sa vazila a mala som 82 kg!!!!! tlsta som nebola,len taka nafucana :DDD a velikanske brusko.maly ma 10 mesiacov,ja mam 55 kg a vobec neni na mne vidno,zeby som bola niekedy tehotna,ani strie nemam ! ak si bola stale chuducka,malo by sa to vratit do normalu,ale samozrejme ze nie hned.pol roka po porode som mala brusko este jak v druhom stave a teraz ani pamiatky :P v ziadnom pripade nedrz dietu a papaj to,co mas a co ti chuti !! miminko potrebuje ziviny....