Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

20 r = žiadny vzťah

marialund

ja mam 26, a rovnako nemam za sebou nic vazne. nikdy to nebolo obojstranne... aj teraz sa mi rozpadol kvazi-vztah, pretoze chalan sa zalubil, a ja, aj ked som mu dala sancu, som ani po case necitila to, co on... neskocim z mosta teraz :)))... skor naopak, mam dojem, ze ked som "sama", mozem sa venovat svojim zalubam, studiu s cistou hlavou, a nemusim sa trapit castokrat pre hluposti... ak mam niekho stretnut, stane sa, ak nie, aj zivot single ma x vyhod... :)

cukricek 898

ahoj...ja mam tiež 20 a som an tom podobne..mala som priatela ktorý sa nevedel rozhodnuť či vzťah alebo len priatelsto tak sa to ťahalo a dnes som prišla na to že radšej som mala zostať SINGLE ako byť v takej situacii a to som mala tiez ešte 20 rokov...dnes mam taký pohlad na celý svet že sa budem venovať koníčkom, štúdiu, cestovaniu, spoznávaniu a hlavne samej sebe :) ja neviem ako si na tom ty určite pekna slečna, ja som na to asi tak ze sa nepodceňuje kvôli svojmu výzoru a ani rozumu a som na tom (z tohto pohladu) horšie ako tie čo nevyzerajú na jedničku..vo výzore sa chyba nemá hľadať a ver mi ani v rozume..u mňa platí pravidlo že kto nemá šťastie v láske ten ma šťastie v hre...tak si vždy podavam športku a ked nevyhram nič viem že vo svete už existuje človek ktorý čaká už len na mňa...viem znie to blbo ale učinné..a netráp sa tými vecami...ved aj tvoje kamošky raz uvidia akési vtáča chytili..možno su podvadzane a klamane a nevedia o tom to sa stava v dnešnej dobe strašne často žial...počkaj si kým príde správny muž..dobre čítaš MUŽ a nie chlap ktorý naslubuje hory-doly a nakoniec nič..ved priznajme si 20 ročný chlapy to vážne nemyslia..akurat až po cca 25 alebo 28...teraz už nežijeme v tej dobe akej žili naši rodičia alebo starý rodičia...ja by som mohla mať velmi vela chlapov ktorý ma chcu ale ja ich beriem iba ako kamošov lebo ja viem že to neni ono a len preto aby som mala niekoho tak dakujem ale neee :) oplatí sa čakať ver mi aj ja čakam a som šťastne slobodná :P ved to je to čo si už v neskoršom veku nekúpiš za nijake peniaze..

mls

ja mam podobny ,,problem´´ mam 21 a zatial som nenatrafila na cloveka, kde by chemia fungovala na obe strane. doteraz to bolo vzdy tak, ze bud som ja o dotycneho nemala zaujem, alebo ten druhy o mna, hoci sa mi pacil. tiez tuto temu stale riesim, ze som divna a je mi uz aj blbe sa bavit s kamoskami na temu vztahy, kedze k tomu z vlastnej skusenosti nemam co povedat a chyta ma panika ze ostanem dokonca zivota sama, ale niekedy si zas na druhej strane poviem, ze vsak co... nemusi byt kazdy taky ako vacsina a snazim sa to neriesit, ale uprimne - velmi mi to nejde :(

maykan

a doplnim, poznam aj o 5, 6 rokov starsie dievcata, zeny, co doteraz nenatrafili na toho praveho, cize nemozno hovorit o nejakom realnom vztahu so vsetkym. aj starsie dokonca! takze nie si nijaka cudacka :)

maykan

kocka, toto riesit v tvojom veku je zbytocne :). si mladucka, uzivaj si vyhody svojho veku. ten pravy ta niekde caka, mozno ho stretnes vo chvili, kedy to budes najmenej cakat. a ver mi, ze bude rad, ze si nasiel neskazene dievca, ktore nepreslo x postelami :)... do nicoho sa nenut. este len zacinas zit, tes sa z toho :)... nie je dovod sa zozierat, aj ked kazdy naokolo niekoho ma. moje spoluziacky na ss chodili s chalanmi casto len preto, aby si mali s kym vyjst na disku, do kina, lebo sa to patri, ved kazda niekoho ma, a z podobnych dovodov. drzim ti palce. zostan sama sebou a nehanbi sa za to, co si :). si vynimocna v dobrom slova zmysle :)

bibilein

ahoj, ja som cakala na toho prveho a praveho do 24:))))teraz mame dve deticky a spokojne manzelstvo, takze neboj, casu mas dost.. aj ked viem ako sa citis, vsetci okolo teba uz niekoho maju, mozno uz aj nejake tie deti su. ale ja som teraz rada, ze som tak dlho cakala, lebo tie super vzathy, ktore som okolo seba videla, su uz rozvedene, podvedene alebo nestasne... takze klud, venuj sa sebe, konickom, cestuj, studuj,snivaj, atd a ten pravy sa objavi skor ci neskor:)

Carie

Ja som mala prveho chlapca v 17 a bolo to len preto, ze vsetky baby okolo mna uz neboli panny a ja som mala paniku z toho, ze som posledna. Dnes uz by som k tomu pristupovala inak. Poznam par ludi, co mali prvy vztah aj sex az po 25-ke. Nie je na tom nic divne.

nikki.7

Ja nie som asi celkom dobrým príkladom,keďže môj prvý vážny vzťah začal v 17tich rokoch...Bol krásny, plný lásky, trval 8 rokov,a však skončil...

Teraz mám druhý, trvá dva roky...

Moja rada znie, nemáš sa kam ponáhľať...