Aky krem na opalovanie pri mori

Ajuša

Čo sa týka Chorvátska, tak ja si tam kupujem od domácich olej na opaľovanie, po ňom mám peknú farbu a keď je toho veľa tak tá 30 úplne stačí. Pri 50 sa neopáliš. Dobre je dávať si beta karotén. Dlhšie vydrží opálenie a chráni pred škodlivým žiarením.

katkaxxx

BBella asi mate v rodine tmavsiu pokozku.. ja mam pokozku normalnu - teda ani bledu ani tmavu, opalujem sa vcelku bez problemov ale ked som si pri mori teraz dala 15ku tak som sa dobre spalila...

hviezda01

lost....:-)))..to asi ne,lebo ja som bola tiez pekne opalena,ale to len vdaka strkovisku..:-)))))))))...a teda slnku..:-D

BBella

vzdy ma fascinovalo ako ludia kupovali 15, 20, 30, ..50 :) ja a cela moja blizka rodina pouzivame nubian 2, neviem ci sa teraz vyraba dvojka...min. je tusim sestka???viac ani nahodou. raz som dostala take male vzorky YR 50 a pouzivala som to na nos, moj nostek ja trosku obcas haklivy, natriem si nostek a aj tri dni mi ten faktor drzi:Da momentalne slnko dlllllllllllllho nesvietilo - cize brubru "nie neopalujeme sa" :D teraz prisla komoska od mora, cely cas tam prsalo, povedala, ze opalovaci krem ani neotvorila,...ja len dufam, ze teraz kam ty ides..uz svieti slniecko o sto sest:D

katkaxxx

no ja som sa vratila teraz pred par dnami z chorvatska a najprv som si dala 30ku, pri ktorej som sa skoro vobec neopalila.. potom som si dala teda 15ku a pri nej som sa spalila (ale na dovolenku som sla uplne neopalena) :) takze pri normalnej pokozke asi najlepsie zacat s 30kou, potom znizit na 20 a ak uz je clovek taky stredne opaleny tak 15.. aspon ja si myslim.. takto pri mori to nie je sranda..