Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky krem na opalovanie pri mori

Ajuša

Čo sa týka Chorvátska, tak ja si tam kupujem od domácich olej na opaľovanie, po ňom mám peknú farbu a keď je toho veľa tak tá 30 úplne stačí. Pri 50 sa neopáliš. Dobre je dávať si beta karotén. Dlhšie vydrží opálenie a chráni pred škodlivým žiarením.

katkaxxx

BBella asi mate v rodine tmavsiu pokozku.. ja mam pokozku normalnu - teda ani bledu ani tmavu, opalujem sa vcelku bez problemov ale ked som si pri mori teraz dala 15ku tak som sa dobre spalila...

hviezda01

lost....:-)))..to asi ne,lebo ja som bola tiez pekne opalena,ale to len vdaka strkovisku..:-)))))))))...a teda slnku..:-D

BBella

vzdy ma fascinovalo ako ludia kupovali 15, 20, 30, ..50 :) ja a cela moja blizka rodina pouzivame nubian 2, neviem ci sa teraz vyraba dvojka...min. je tusim sestka???viac ani nahodou. raz som dostala take male vzorky YR 50 a pouzivala som to na nos, moj nostek ja trosku obcas haklivy, natriem si nostek a aj tri dni mi ten faktor drzi:Da momentalne slnko dlllllllllllllho nesvietilo - cize brubru "nie neopalujeme sa" :D teraz prisla komoska od mora, cely cas tam prsalo, povedala, ze opalovaci krem ani neotvorila,...ja len dufam, ze teraz kam ty ides..uz svieti slniecko o sto sest:D

katkaxxx

no ja som sa vratila teraz pred par dnami z chorvatska a najprv som si dala 30ku, pri ktorej som sa skoro vobec neopalila.. potom som si dala teda 15ku a pri nej som sa spalila (ale na dovolenku som sla uplne neopalena) :) takze pri normalnej pokozke asi najlepsie zacat s 30kou, potom znizit na 20 a ak uz je clovek taky stredne opaleny tak 15.. aspon ja si myslim.. takto pri mori to nie je sranda..