Pomoc s Facebookom

Príspevok v téme: Pomoc s Facebookom
Lucia_L

Prosim vas viete mi poradiť v tejto veci? Mam na facebooku v profile fotku ako každy iný, ale ak idem s myšou na tu moju profilovu fotku tak sa da normalne zväčšiť (ide tam taka ruka) a to praveže nechcem. Lebo ak idem myšou na profilovu fotku hocikoho ineho tak tam je iba šipka a neda sa fotka zväčšiť. U niekoho sa to da tak ako u mna a u niekoho nie. Prosim ako to spravim aby sa aj u mna nedala fotka zväčšiť a aby si cudzi ludia nepozerali aj ine moje profilove fotky.

lenLenka FB

dala som LIKE jednej fb stránke, ale táto skutočnosť sa nezobrazuje adminovi stránky, tak som si pozrela moje činnosti a pri oznámení, že ja som práve dala like danej stránke je zobrazená zámka, že to vidím len ja, nedá sa to zmeniť, prečo je to tak?

potrebujem aby admin videl že ja som dala liky aby ma pridal ako editora stránky, bez toho to nejde, teda nevieme či presne v tom je chyba ale zrejme áno, keď ine osoby pridať ide.

fb

prosim vas....ako si nastavim... aby som fotky na ktorych som oznacena videla iba ja....sak jak to pomenili...sa v tom neviem vyznat....dakovala

kvetátko

aj ja mam problem...prosim poradte. dakujem.
stale neviem co mam robit. :( nemam na nastenke novinky (a tú sipku - filter) a namiesto x (zrusit prispevok) tam mam v - to je akoze sipka. novinky sa mi zobrazuju napravo - nad chatom, a nove - pridane foto sa zobrazuje vedla chatu... co s tym mam robit? dakujem :(

baaboo

pojdes cez ucet.....nastavenia sukromia.....prisposobit nastavenia.....upravte nastavenia sukromia pre existujuce fotoalbumy a videa....tak ti naskocia tvoje albumy a nastavis si kto si ich moze prezerat.....