Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ukoncenie tehotenstva

Weva

No neviem, ten clanok mi pride dost vseobecny:

For example, of the 12,769 women in the study who took a daily multivitamin, 40.8 percent had died by the end of 2008, whereas 39.8 percent of the 10,161 women who hadn't taken a daily multivitamin had died.

Cize 1% rozdiel (ok trosku viac), ale hned dodaju ze to nemozu nejako specifickejsie potvrdit a opisat? Tak co presnejsie to vypoveda?
Plus hovoria o vysokych davkach a toxickych ucinkoch pri dlhodobom brani... a podla mna tehotenstvo je specificke obdobie kedy tych vitaminov treba viac a tie prenatalne su dimenzovane tak aby neobsahovali vysoke davky... A neberie to clovek roky, len povedzme 10 mesiacov v narocnom obdobi...

Zaroven to co pisala cinkaa tiez beriem - ktovie, ci sa vobec v tele vstrebu, alebo len prebehnu systemom a nic z nich?

cinkaa

Vitaminy=velke deti je mytus. Studie zistili, ze vitaminy su len placebo, absolutne nebolo potvrdene, ze sa v tele vstrebu dobre a ze je dobre ich brat a najnovsie studie dokonca dokazali, ze su skodlive. Vid tu:
www.huffingtonpost.com

Weva

Ahoj Olala,

na tie prenatalne vitaminy ma kazdy iny nazor. Ja ich beriem, ini vravia, ze to skor skodi ako kazda chemia - neviem. Mam pocit, ze aj ked sa zdravo stravujem tie polku sveta precestovane zeleniny a ovocia z obchodu nie su to iste ako kedysi priamo zo stromu... O velkych babatkach som pocula, ale i o nazoroch ktore tvrdili, ze su to bludy. Proste je na Tebe ako sa rozhodnes.

Urcite zacni brat tu kyselinu listovu. Ine ak mas vyvazenu stravu nemusis. Okrem toho ak pijes alkohol, ci fajcis ci cokolvek ine co by si pocas tehu uz nerobila skus stopnut uz teraz, telo sa aspon stihne zregenerovat.

Drzim palce!!!

mar/ka

urcite kiselinu listovu, moze predchadzat vyvojobym porucham a je dobre uzivat ju este pred otehotnenim i pocas teho.. je volne dostupna, porad sa s lekarnikom v akych davkach bude teraz pre Teba najlepsia.. prejem vela zdravicka

olalaaa

Ahojte! chcem sa spytat mamin ake vitaminy a doplnky (bez predpisu) su dobre brat pred otehotnenim. pred 3 mesiacmi som ukoncila tehotenstvo a v decembri mozme opat zacat, tak by som chcela vytvorit pre drobca co najlepsie podmienky aby bolo vsetko ok. ku gyndi sa mi ist informovat nechce lebo to tam je vzdy o hubu.

Deee

Aha, no niektoré pravidla tam maju zvláštne...tak ozaj len odporúčam venovať sa sama sebe a trosku sa rozmaznavat, po náročnom obdobi si to človek zaslúži