čaute ľudia, chcem sa opýtať, či mi mohol pretrhnuť blanu ked ma prstoval ?! .. bežne som krvácala pri tom ... no pri sexe žiadna bolesť potom ,ani krv :) aa inak, som začiatočník ,tak by som chcela vedieť , ked je najlepšie sexovať ... PRED alebo PO menšturáácii ??? :) diik :)
Kedy je najlepsie sexovat
- keď miluješ a si si istý svojimi citmi
- si dospelý zrelý a zodpovedný človek
- chceš s ňou/ním byť navždy a dáš to každému na známosť (svadba)
- potom je to milovanie s milovanou osobou
- v ostatných prípadoch je najlepšie "nesexovať"
Trojvykričnik!
Vieš,my dievčata sme vyspelejšie už na zakladnej! Ja osobne som suložila už ako ôsmačka,mala som už vtedy chlapca,ktorý mal osemnasť. Bola som supervyvinutá a keď ma prvý krát pretiahol,tak som ho oklamala,že mám sedemnasť: Tak to je môj milý vieš,už ôsmačky sexuju len tak fičí!!!!!
kedy sexovat ?? v prvom rade ked je chut !u mna je jedno ci pred,po alebo pocas menzesu... priatel nema nic proti tomu,takze hocikedy ked to na nas pride :P
no schvalne lenulik kolko mas rokov ? :P
mas to uplne jedno ze kedy. ci pred, po alrebo pocas menstr.
TROJVYKRIčNIK si nejaký mudry, neviem načo tu prispievaš, ked tvoje poznámky su uplne od veci !Ale dakujem za radu ...
BIBISA : dakujem ;)
JAJAKA : Nemaj strachu !
SYSTEM : Tiež nám zjedol všetku múdrosť sveta, len sa neposerte z "!!!" :DDD
SEM - TAM : dakujem, len som si chcela byť istá ! :)
po menzese, stale s ochranou
bibisa: a co teraz mame chvalit kazdeho kto neni sfetovany a pride sa na forum spytat nejaku blbost ? trojvikricnik jej dobre povedal.
zbierat info si mala pred zacatim pohlavneho zivota. je dost mozne ze si uz tehotna.
bozeee prestante..ona si sem prisla po radu..aspon neni niekde sfetovana a nesere na to kto ju trtka.budte aspon troska normalny.