HAK Lunyta - čo to je zač?

Príspevok v téme: HAK Lunyta - čo to je zač?
jahodka123

Čaute. Máte niekto skúsenosti s touto HAK ? Užívala som Yasminelle, ale po cca 3 rokoch som začla špiniť, potom som mala Jeanine a po pol roku cca to isté. Teraz mi dal túto, ale dočítala som sa, že to je skoro to isté, ako Yasminelle. Ešte ju len začnem užívať, ale bojím sa, že ZAS to bude to isté, keďže to je podobne ako Yasminelle... Údajne je to niečo nové, nakoľko v troch lekárniach o tom ani nepočuli a museli mi to nakoniec objednať, lebo to samozrejme ani nemali. Nejaké info? Plusy mínusy ?

Anči

Ahojte! Lunytu uzivam uz pol roka, a nemozem sa stazovat. Pribrat som nepribrala, vycistila sa mi popri nej aj plet. Menstruacia sa mi skratila, jedine minus je ze mam neustale citlive prsia.

jankaaaaaaaaa

Lunyta nieje nieco ako yasminelle,a le je to presne to iste, teda co sa tyka zlozenia hormonov. lunyta je len nova napodobenina originalnej hak, ktora je uz dlhsie na trhu - yasminelle, takze nejde vobec o ziadnu novinku ako to prezentuju.. ak si mala problemy s yasminelle budes mat take iste pri lunyte..

jahodka123

No ono to má byť skoro to isté ako Yasminelle. Tie som mala 3 roky a boli úplne super, len pak začlo špinenie.. Po pol roku aj z Jeanin a teraz uvidíme, čo toto. HAK beriem už 7 rokov a normálne uvažujem, že to prestanem brať... Len sa bojím :D
Ale dík, aspoň volačo :)

nightmare281

ahoj ja som rok a pol uzivala mercilon, nemala som ziadne problemy ale lekarka mi teraz tiez dala Lunytu ze je to lepsie. uz uzivam treti mesiac a je to ok. aj sa mi skratil menzes. ale asi som ti moc nepomohla :)