ahoj,mam 24,muz s ktorym sa stretavam uz pol roka ma 37.zo zaciatku to z mojej strany bolo fakt iba o sexe,ale teraz som sa naviazala.problem je v tom,ze si nie som ista jeho citmi.miesaju sa vo mne pocity,raz ze ma lubi,raz ze ma ma fakt iba naa sex. stretavame sa casto,ked sa nestretneme vola mi,zaujima sa o mna ako sa mam,brava ma von s kamaratmi,na vylety....neviem,ci mu mam o svojich citoch povedat,alebo radsej mlcat,aby som nic nepokazila,aby sa nezlakol. neviem,co mam robit,lebo mi na nom zalezi a casto mam pocit,ze aj jemu na mne,ale ked kde mam zobrat tu istotu,ktoru tak velmi potrebujem??? vdaka
Naozaj iba sex?
fk...hmm, no to máš pravdu...veď prečo sa obmedzovať, keď nemusíš...aj keď ako píšeš stojí to za prd...ale možno nie vždy ;-) no uvidím ako ďalej to pôjde...a podľa mňa sa oťukávame ešte navzájom, keďže sa ešte nepoznáme dlho...a možno potrebuje len čas...predsa je to chlap :-D a je to vidieť aj na ňom, že sa nechce moc hrnúť do vzťahu...ináč už som Ti napísala, že klobúk dolu??? :-)) nech Vám to teda dlho klape ;-)
rozumcek...stretnúť sa je trošku u nás problém, keďže obaja pracujeme a keď nám to konečne výjde a nikto nemá žiaden plán na ten deň, resp. víkend tak sa stretneme...ale keďže je to ešte krátke, a každý z nás mal a má plány, ktoré si už plánoval dávno, tak ich predsa nezruší...akurát ten minulý mesiac bol taký, že ja som si vybrala dovolenku a išla som domov a keď som sa vrátila, tak on išiel na dovolenku...síce čo som ešte ostala pár dní v Prahe pred tým ako som šla domov, ale tak sme sa stretli keď bola príležitosť...zas si nemysli, že nič nerobí...že príde domov a "kempí" za počítačom celý čas...má svoje aktivity a prečo by som mu v nich mala brániť???
a ináč...tak potom aj "fk" bola blbučká, že sa nechávala preťahovať, že???
Nič v zlom "fk" ;-) mala si teda riadnu trpezlivosť a podarilo sa...a teraz ste obaja šťastní ;-)
Keď ta ma rad,tak sa nezlakne,ale ta o tom ubezpečí a keď nie...Musíš povedaŤ čo cítiš,máš na to roky a on zas roky na to,že mu chutí sex.:)
dendi na to, ze mas 26 si riadne blbucka. Poznate sa mesiac uz si mu dala a ani s nim nechodis. Keby si s nim nechcela vztah, ale len uzivanie este chapem, ale inak. Co si myslis? Si mu ako rohozka. Ked si najde cas stretne sa s tebou, pretiahne ta a zase sa ozve ked bude mat chut. V podstate take trubky ako ty, riadne vyhovuju chlapom. Myslim, tym co im ide len uzivanie si. A jasne, ze je k tebe mily, ked sa s tebou uz stretne. Asi by bolo inak blbe, keby sa ti zrazu ozve, stretne sa s tebou a este je drzi.
1) ani s tebou nikam nechodi. Takze moze byt aj zadany, alebo sa za teba aj hanbi, alebo si fakt chce len obcas uzit,
2) ked chces vazny vztah, vykasli sa na neho, a nenechavaj sa pretahovat
dendi:
ano, on sa dokonca aj pokusal o vztah s jednou..vtedy som ja dobrovolne odisla do ustrania a tak trochu plakala po kutoch..dlho mu to nevydrzalo..a co bolo smiesne, tak viem aj o dalsej, s ktorou tiez len nezavazne..a to mi zatlkal, co doteraz nechapem..
Ja som si potom povedala, ze to isto nema zmysel na neho cakat a zacala si uzivat tiez..aj ked to ako uzivanie bolo len naoko, lebo ked niekoho milujes, tak sex s hocikym inym je len taka fraska a stoji to za prd..nijak mi to nepomohlo..len mala aspon chvilu pocit, ze si poradim aj bez neho.
A teraz sa s odstupom casu dozvedela, ze z oboch stran to bolo len trapne dokazovanie..cielene sme si ublizovali. Mne vadilo, ze ma ine..a mozno by ich ani nemal, keby som mu nepredhadzovala, ze idem s niekym von..trapili sme sa vlastne navzajom.nastastie to je za nami a konecne obaja stastni.
fk....tak to klobúk dolu...dík za radu...aj keď pár krát som mu už napísala, že mi veľmi chýba a tak...ale toto ma dostalo...ja som trpezlivý človek, tak ja to tiež vydržím...a ináč smiem sa spýtať???Za tie 3 roky čo ste boli nezáväzne si mala aj s inými styk, či nie...tak ešte raz dík za radu ;-)
Vidím, že nie som jediná čo toto teraz rieši...ja mám 26 a on tiež toľko....tiež neviem na čom som :-( akurát u vás je to asi viac intenzívnejšie, keďže vám volajú a dosť často sa stretávate..ten "môj" má zas dosť aktivít a ešte plus prácu...vonku nechodíme a dosť často sa ani nestretávame...bohužiaľ :-( sem tam si napíšeme sms, alebo na icq...no nič viac...poznáme sa mesiac a niečo no keď som s ním tak mi je s ním veľmi príjemne...ale nvm ako je on na tom...čo ku mne cíti...tiež sa ho bojím opýtať, na čom vlastne sme...my sme sa nedohodli, že to bude čisto len o sexe...no keby to chcel tak asi by som odmietla...možno to chce len trochu času, možno potrebuje na to čas, aby si uvedomil, čo vlastne chce...no ja zas nechcem čakať pol roka, rok...pokiaľ si uvedomý čo vlastne chce...mám v hlave chaos z toho :( stále na neho myslím...keď sme spolu, chová sa ku mne milo, ako keby som bola jeho holka..teda ani neviem či ma tak vôbec berie alebo ako ma vlastne berie...či je to vážne len o sexe...
papucka..
bolo to dost tazke obdobie..tolko slz som vyronila, ze si ani nevies predstavit...a s tym vyznanim lasky..hm..mam pocit, ze ani nebolo treba, lebo to v okoli vedel kazdy, len slepy by nevidel, ze oddane za nim chodim a urobila by pre neho vsetko..a urcite to vedel aj on..a prave toto sposobilo kazde ochladenie vztahu..akonahle vedel, ze je tam z mojej strany viac, tak uz chodili sms typu: za aby bolo jasno sme len kamosi a ma ma rad, ale na vztah sa neciti bla bla bla....ale ja som vedela, ze sam tomu neveri, pretoze vzdy, ked som povedala OK a prestala doliezat a dokonca mu pri jeho "navrhoch" povedala necakane NIE a sem-tam pri stretnuti vo vacsom kruhu ludi nacrtla, ze idem na rande s niekym alebo damsku jazdu tak razom zacali chodit sms, ze premyslal, ze mu velmi chybam a podobne...Chlapi su vychcanci..nevedia, co chcu..a aked aj vedia, tak sa boja..Ale ako ti napisala uz aj predtym, najviac oceni tvoju pravu hodnotu, az ked zrazu nebudes...Ja po tych 3 rokoch cakania som sa nakoniec dockala (hoci mi kazdy hovoril, ze na to mam kaslat a ja som isla tvrdohlavo za svojim) a uz takmer rok tvorime oficialny par a je to super..zaciatky boli sice divne..predsalen 3 roky sme fungovali nezavazne, ziadne prejavy neznosti a vyznania, a tak to bolo aj po zoficialneni..ale kazdym mesiacom sa to nejak posuvalo a teraz sa uz od seba nevieme odlepit:) takze uplny opak klasickeho prototypu vztahu...ale je to asi aj lepsie..lebo za tu dobu som zazila vele jeho temnych stranok, spoznala ho v situaciach, ked nemal voci mne ziaden zavazok (plati to obojstranne) a pozname sa fakt dobre vdaka tomu...a preto si aj jeden druheho viac vazime... Ale upozornujem: pevne nervz fakt treba mat...za tie 3 roky aj on a aj ja mali aj inych...ja z trucu a on asi z principu..a toto na tom bolo uplne najtazsie..ale vratil sa vzdy..
ahojte, chcem sa spytat aky mate nazor na sex medzi kamaratmi..je to v tejto dobre bezne??
takze podla teba mam byt taka ako doteraz? robit sa,ze nic? ako v pohode,len ja sa bojim toho,ze on to citi rovnako a tiez ma strach mi to povedat a ze to casom moze nas "vztah" ochladnut,ked si t nepovieme.joj,neviem,mam chaos v hlave.raz som odhodlana,ze nieco podniknem a raz si vravim,ze neurobim nic,ze to necham ako to je. a tiez som rozmyslala,ako mi tu uz baby radili,ze vyvolam u neho falosny pocit,ze ma moze stratit a uvidim ako sa zachova
papucka/ ani neviem su dni ked verim, su dni ked neverim..:) ani neviem uplne preco, snad preto co povedal na zaciatku.
a mozno aj preto ze mal pred mnou viacej partnerok.
ja mu dava city najavo, rovnako ako aj on , on mi povie aj napise "lubim ta" dost casto.