Zdravim.Uz naozaj si s tym neviem rady.mam to takmer nonstop.tyzden v pohode a znova s amit o vrati.gynekolog mi dava rozne cipky,nachvilu to pomoze a znova to pride.uz fakt neveim co robit.antikoncepciu uz neberiem...
Kvasinkovy zapal
TRALA prosim ta co je ten aqvitox ????? nepoznam to vobec
sprav si dva týždne očistné....nejedz nič sladké, rob si výplachy s rosalginom a natieraj sa canesten krémom...ja som bola tiež už zúfala a toto mi fakt pomohlo...po 2 týždňoch si kúp aqvitox a používaj ho preventívne každý (2-3krát) a po sexe...akurát včera som bola u dr. tak už som ok :))
mala som aj MACMIROR COMPLEX 500 ze vraj silne.zaberie svteko len na dobu urcitu...
vypsana_fix, chod na imunologiu. Tvoj lekar ta tam sam mal poslat. Naco caka? Kym budes platit desiatky eur za lieky, ktore aj tak nezaucinkuju? Mas globalnejsi problem, ako je len infekcia. Pravdepodobne mas oslabenu imunitu. Vyvaruj sa sladkemu, to je zaklad zmeny stravy. Ale je to len podpora, samotnou stravou sa nevyliecis.
no cely zivot, je to zdrava vyvazena strava. bud ju nedodrziavas uplne, alebo mas uplne oslabenu imunitu..
1angelina23/ po 1.Polygynax je na recept
po 2. je to lokalne antimikotikum-cipky ako mnohe ine...
zaberie samozrejme ale docasne
s tym Hak je to cista pravda. janka a ako dlho dodrziavat jedalnicek? lebo aj to robim uz ais rok no napriek tomu to mavam aj tak...
mne zrejme zabral,a ani jedalnicek som nemenila :)
skusala si polygynax?
ked zmenis jedalnicek, necakaj zmeu zo dna na den, je to dlhodobejsi porblem.
hak treba v takom pripade vysadit