Zápcha

Príspevok v téme: Zápcha
vivienka13

Moja 11-ročná dcéra má už 4 dni zápchu u lekárky mi povedali, že jej mám dať glycerínový čípok. Všetko ostatné sme už totiž skúsili. Upravila som je stravu dávala sušené slivky ...
Chcela som jej dať čípok ale ona plakala kopala mňa aj manžela a povedala že ona proste čípok nechce. Ako jej ho mám nasilu dať ?

RNG

PO styroch dnoch uvazuj o klystire, lebo to tam vnutri je uz prilis stvrdnute.Musis to aspon trochu uvolnit/rozpustit, inac to ziadne prehanadlo nedostane von a mas vazny problem.
Inac podla mna kazda rodina by mala mat doma klystir, ako to bolo zvykom kedysi. Nepouzivaj mydlo, len cistu vodu, vlaznu.A rob to vo vani, tak je to trochu civilizovanejsie.

jajka758

Nemusite jej davat cipky,chodte si dat predpisat DUPHALAC,su to kvapky a bude to ok ako pri mojej dcerke.Zapcha casom pominie.

skus-

povec jej ze to vobec neboli-nech to robi opatrne a ze sa jej hlavne ulavi ak si ten cipok da...ved aj zapcha je dost zla vec...

skus-

jej vysvetlit ako si ho ma dat a nech si ho da sama-a povec ejj ze ked to neurobi tak bude mat vazne problemi- a budete musiet ist k lekarovi-mozno to zaberie...