Prosím poradte mi môj priatel má chlamýdie viem že s toho môže byť aj neplodný ale už sa doliečil bral antibiotiká a už mu brali aj nanovo krv som zvedavá čo povedia myslíte že budeme mať môcť deti ? Je tu niekto kto túto chorobu prekonal a podarilo sa mu mať dieťatko ? Prosím poradte veľmi sa tým trápim...
Plodnosť chlamýdie
ja som tiez mala chlamyd.,sucasny ich nedostal odo mna, a byvaly tiez nie :O. nakazila som sa od "predbyvaleho".. zvlastne ze.. a ano, nie vzdy sa to musi preniest.. ako je to s plodnostou neviem, ale citala som ze ak je niekto neplodny a zistia mu chlamydie, ked sa vylieci tak ze moze pocat dieta. znie to divne ale fakt som to velakrat citala
macka,Dee .... chlamidie som mala aj ja,tiez neviem ako dlho.dala som si robit kadejake testy a nahodou sa to zistilo.poslednemu priatelovi co som vtedy mala,som povedala,ze aky je problem,ale ten uz mal syna a jeho zene nic nenasli.tehotnej asi tieto testy robit musia.dokonca sa to nemusi preniest SEXOM !!! tak mi aspon lekarka povedala.ja mam tiez uz 10 mesacne miminko :P
Nooo to je zaujímavé, že priatel mal a ona nie...ale možno to bolo uz skor, v každom pripade ten spermiogram je dobrý tip
blondula, problem je v tom, ze nikto netusi kolko ich mal. hlavne ma zaujima, ako je mozne ze ich nema pisatelka
neplodnost vznika az keby tie chlamidie mal par rokov....myslim,ze bude moct mat deti.
staci ak si da vysetrit spermiogram a odpoved na otazku poznas.