nenávidím manžela

Príspevok v téme: nenávidím manžela
Zuzu-zuzula

Ani sa mi to písať nechce, veľmi to bolí. 11.septembra bude rok, co sme sa vzali. Môj manžel sa navonok javí ako najúžasnejší a ideálny manžel, ale ja to tak necítim. Urobil by všetko, čo mi na očiach vidí, ale sexuálne nemá o mňa záujem. Za ten necelý rok sme \"boli spolu\" možno 8krát. Najskôr som bola smutná a teraz akoby mi to už bolo jedno. Akoby som ho znenávidela. Nechcem aby sa ku mne priblížil, aby ma obajal (aj tak to nerobí) ale je mi už odporný. Akoby som mu nevedela odpustiť, že ho nepriťahujem.
Neviem čo robiť, k odborníkovi ísť nemôžem, sme v zahraničí. Začínam byť strašne nervózna, často kričím a plačem.
Nenávidím ho a pomaly začínam nenávidieť aj seba.
Dá sa mi nejako pomôcť?

natusa42

misox inak dobry postreh ..to by ma nenapadlo ...ano,.bude to tak ...a chcel len manzelstvom to zakryt ,ale zistil,ze "nemoze "

lulu22

mám kolegyňu, ktorá je čerstvo vydatá, je s ním len niečo vyše pol roka a už jej nechutí sex, lebo on to chce robiť stále ako králik :D a ona sa na to už ani neteší.. čudujem sa jej, že si ho vôbec zobrala..

rebekitta

NEHNEVAJ SA,ALE MOZES BYT RADA MOJ MANZEL ZASE CHE KAZDY DEN AJ 2KRAT MNE JE ODPORNY SME SPOLU 15 ROKOV,JE UCHYLNY KONECNE SA ROZVADZAM,LEBO KED NENI SEX TAK MA ZABIJA A OHROZUJE ZBRANOU

J111

Dá, zvykni si alebo v tom horšom prípade sa rozveď a na čas prídeš o svoj pokoj a pohodu. Ja som chcel so ženou sexovať každý deň a aj napriek tomu sa so mnou rozviedla. Takže? Vyjde z toho niekto? Tak ti poviem, jemu sex nechýba, lebo má asi inú. Každý poriadny chlap potrebuje sex každý deň. Nemá niečo s vtákom alebo guličkami?

criepok

zuzu, ja mam tiez kratko po svadbe, a s muzom nespavame vobec.. uz to neriesim.. nema to vyznam..aj ked viem, ze takto sa zit neda.. zo zaciatku som sa pokusala zistit v com je pricina, pretoze predtym to bolo ok, az nadmieru.. a momentalne som v stadiu, ze si sex s nim neviem a ani nechcem predstavit.