Láska a psychické problémy

sway.

bingham haha..sway by chcela byt;-) ale tiez nezvlada uspech, tak ako by sa patrilo.Snad sa to naucim casom.A ty co? Si alfa samec?To sa na forach casto nevidi..

slnecnica@ to ako budes zit,je len na tebe..Asi si v tom asketickom zivote istym sposobom libujes:-D

sway.

slnecnica@ si masochistka:-) a ver mi, je dost takych ludi - hlavne zien.Len kazdej to trochu inak vypali :-)Este mozes byt rada,ze si nedoprajes.Ja som opacny pripad a to je tiez zle zle..

slnecnica@

ja som vždy o všetkom dosť premýšľala, ale toto je TROCHU MOC !!!

na jednej strane chcem bojovať zo všetkých síl a byť na seba hrdá, že sa mi podarilo zvíťaziť, ale na strane druhej sú tu tie myšlienky, že sa z toho dostať nechcem alebo ako teraz...keď sa aj z toho dostanem, tak to bude príjemný pocit, čo sa zas v okamihu obráti na nepríjemný

je fakt, že keď sa ma minule pýtala psychiatrička, že ako často takto myslím, tak som odpovedala, že skoro stále...

slnecnica@

irónia je v tom, že ja som práveže jeden z tých ľudí, čo všetko obráti na srandu a často sa smejú, ale vnútri to je "trochu" inak....

ja viem, som zrelá na psychiatra...síce nič, tam už chodím :D

lost

v istom slova zmysle MOZNO viem TROCHU ako sa citis a ake tazke je opustit tie negativne myslienky... nemas z toho akusi "rutinu" ? alebo nemas skor taku "submisivnu" povahu ? (ze radsej nebudes bojovat, a/alebo rasej nieco pretrpis (a ani nevies uplne presne preco))

lost

no zivot by sa iste zmenil.. a mozno nie len nepatrne :) ale k horsiemu to uz ist nemoze :) ked si to tak vezmes.. mozes len vyhrat.. budes sa castejsie usmievat atd :)

slnecnica@

ale povedz mi úprimne, že toto nikto iný nerieši len ja :D...neviem či sa mám smiať alebo plakať :D

kks, ale aj toto ma už napadlo :D....že proste zmeniť to tak, že už si nič neodopierať, naopak ešte viac si dopriavať :)

ja mám aj ten problém, že niekedy ma straší pocit, že sa z mojich problémov nechcem dostať....psychologička mi povedala, že je to pravdepodobne tým, že sa bojím, čo by nastalo, keby som zrazu bola bez nich...