Toaletny papier - ako dlho vam vydrzi???

AdamKrt

binham + lost:

tiez som mal na skole problem s WC. Ale po absolvovani zakladnej vojenskej sluzby som sa naucil jeden grif, pretoze tamojsie zachody europskeho charakteru, mali skor praktickost tureckeho zachodu. A od vtedy som sa naucil jednu vec - ze toaleta, akokolvek spinava sa da pouzit ako turecky zachod, teda pouzitie po stojacky. Ked si na to zvyknete, odporucam trochu posilovat stehna, je to uplne jedno, aky je zachod. A nedostatok toaletaku ? Staci nosit so sebou hygienicke vreckovky. Univerzalna pomocka :)

vlasenka

My kupujeme parkrat rocne pakel s 36timi rolkami, na jednej je 1000 utrzkov. Neviem, co je to nedostatok toaletaku:) A minule manzel kupoval papierove utierky a namiesto nich doniesol zase toaletak, tak mozeme predavat.

jajka001_

toaletne su rozne. ja kupujem tie vacsie kotuce. vzdy musi byt doma toaletny a myslim ze ho minam dost vela, jeden priemerny by mne stacil asi tak na tri dni. neviem, nikdy som nebyvala sama :)

Jooe Ker

vdacna to tema :)) vsak si zober, ze taky toaletak je vlastne recyklovany papier napr. moja, tvoja, vasa vyplatna paska alebo niecia soplava papierova vreckovka :7 .......huuuuj