Toaletny papier - ako dlho vam vydrzi???

[zruseny1]

:DDDD
dobré na pobavenie :)

hej hej, toaleťák je jedna z tých položiek, nad ktorými sa oplatí lámať si hlavu, ako dlho vydržia :)))

system

to su problemy, miniem tolko kolko treba, ved nepridem so spinavou ritou kukat telku nie ? :P ako nic v zlom ale ak uz clovek chce usetrit na toaletnom tak je to smutne.

bingham

ja som v skole nikdy nemohol....ked som videl...ako tam vyzeraju tie hajzle...aj chut ma presla...ale uz ked bolo velmi zle...tak som utiekol zo skoly aj ked som mal vymeskane hodiny...mohol som ich .... :))

AdamKrt

toaletak Dnes 17:00

- to predsa nemozes ratat. Prerataj si to na jednotlivu osobu a stravovanie a typ toaletaku. Su 1 vrstvove hrubsie, tensie, 2 vrstvove, 3 vrstvove, strihane, recyklovane atd. Naviac su niektore normalne, niektore male. Niekde je 200ks, niekde v maxi je 600ks. Naviac raz mas tuhu stolicu, raz redsiu, ktora sa zle utiera, raz mas zapchu...

OK - zistis, ze pouzivas vela toaletaku. Co urobis, nebudes ho pouzivat ?

Vadi Ti ten toaletak ? Pouzi bidet :)

AdamKrt

uhlie Dnes 17:34 - len, ked v autobuse, aute, alebo pesibusom nestihnes sa premiestnit, budes mat v pozadi, veeeeelmi hrejivy a smrduty pocit aj s pohladmi okoloiducich... :-D

Weva

nie pruser ale priam prie-ser

PS: VZDY treba skontrolovat ci toaletak je PREDTYM ako clovek zacne tronit, inak sa to z tej kabinky dost blbo riesi...