Každý teraz hovorí, že prichádza leto a vtedy je najväčšia šanca spoznať nových ľudí a nájsť si partnera/ku. Lenže ako sa má zoznámiť hamblivý introvert? Diskotéky a koncerty môžte vynechať, ja tam nechodím. Inak neviem je to asi aj o šťastí a byť vhodný čas na vhodnom mieste. Lenže ak som introvert tak to mám o to ťažšie, že mám problém komunikovať a tak sa ťažko nadviaže nejaký kontakt...
Komunikácia
Ozer sa a zoznamis sa aj s takou co by si nechcel.
Introvert extrovert hanblivy nehanblivy to je jedno ked preskoci iskra na vsetko zabudnes a ani nevies ako ale budes kecat a kecat tak to je :}
ved tu sa zoznamme :)
odkial ste??
No vsak ked je leto a ides na bike, na korcule, na hradzu - pripadne opekat, vencit psa, kupat sa, clnkovat, piknikovat do parku s kamaratmi, prejst do mesta na zmrzlinu, do kina na dobry film, na turu do prirody, a tak - vtedy sa najlepsie dava do reci (ked uz festivaly ci koncerty nie su Tvoje kafe).
Alebo pri nejakom inom sporte ci aktivite - aspon mas sancu, ze ta opacna strana ma podobne zaujmy ako Ty.
:D presne :)...v tejto dobe sa s ludmi zoznamit da pomerne lahko podla mna, ale co ja viem, nejak by ma to nelakalo len malo kedy stretenete cloveka pri ktorom vam do oci vbehnu akesi iskry a mate chut ho spoznavat dalej :)
Ani extrovert sa nemusí na diskotéke zoznámiť :D
Keď si introvert tak sa nezoznámiš ani na diske a koncerte :-), vlastná skúsenosť.
no teraz ked uz tyzden vkuse prsi asi tazko ale budis.. :P
cez internet? :-)))