vernost ano ci nie???????

milli

Vždy je mi z toho smutno, keď takto niekoho vidím konať či uvažovať. Nechápem, prečo takto ľudia rozmýšľajú, veď manž. páry sa (najmä v tejto dobe) berú celkom dobrovoľne a verím tomu, že z lásky (aspoň sa tomu snažím veriť), alebo aspoň preto, lebo ich vzájomne čosi priťahovalo. Nehnevaj sa, ak Ti to "eeee" poviem narovinu, ale mne sa to zdá ako podraz z Tvojej strany. Napokon, ako by sa to páčilo Tebe, keby Ti zahýbal Tvoj manžel. A ak sa predsa len odhodláš, budeš sa môcť potom pozrieť svojmu mužovi úprimne do očí? Ja by som teda chvíľkove potešenie za pokazené manželstvo nikdy nemenil. Skôr by som hľadal, čo mi v mojom manželstve chýba a či nie som nejakému tomu prípadnému chladu na vine aj ja. Nenapísala si nič o Vašom manželstve, ťažko sa je teda vyjadrovať. Ale predsa by bolo dobré, keby si sa neunáhlila - pocity sú často zlými radcami.

eluška

Také predstavy má asi každý, ale fakt nie je o čo stáť. Lebo keď to nevydržíš a zažiješ to, tak to vôbec nie je tak ,ako si si predstavovala. Je to len kopec stresu- aby to náhodou nevyšlo najavo- nemôžeš mať z toho také potešenie, ako keď si mala 16...Už je to proste inak. Môže sa ti to tak vymknúť z rúk, že potom riskuješ vlastnú rodinu a vaše doterajšie šťastie. Je to príjemný pocit vedeiť, že si stále atraktívna, že sa páčiš aj iným, jednoducho, že stojíš za hriech. Ak to chceš vyskúšať, tak ťa asi nikto neodradí, ale uvidíš, nie je to ono.

karla5

ahoj. Ja som vydatá 5 rok a také isté skúsenosti mám ako ty. No ja som to riešila cesto pokecu na azete a odplatilo sa mi to. na pc neviem až tak dobre tak mi na to manžel prišiel a bolo peklo.Čo čert nedal na pokeci som sa zoznámila s milým mužom a ako sme si písali tak sme zitili že je to manželov kolega. Samozrejme to netušil nikto, mali sme dohodu mlčania. Aj sme si kývali cez okno, ale poviem ti v depkách som žila. Začal mi aj volať a mala som obavy že zavolá keď bude manžel doma tak som to skončila. Je to nádherná skúsenosť ale už by som to nechcela zažiť. Bola som 1 rok v strese. Našťastie to mám za sebou, tak ti nič neodporúčam. Aj ja mám báječného manžela a máme sa radi,aj bábo máme ale tiž som ja krava chcela viac. Môj manžel mi odpustil a ja som nesmierne rada že to takto dopadlo.