Chlapi, ste takíto?

Príspevok v téme: Chlapi, ste takíto?
Lenulienka.n

Mám priateľa, už 6.mesiac a neuveriteľne ma štve, že mám stále pocit, že ma odsúva na druhú koľaj.Hovorí, že je to normálne, že má aj iných kamarátov. Ale tých mu neberiem, ale zase je to s jeho voľným časom tak 50% na 50%. Ja mám za mesiac 18 a on za 2 19rokov. A všetko posudzujem vzhľadom na vzťahy starších kamarátov a brata ako to bolo u nich keď mali 18 rokov. Strašne mi vadí, že sa stále odvoláva na to, že je to normálne. Ale on bezo mňa chodí na chaty, tie s rodičmi mi nevadia, pôjde na dovolenku s kamarátmi/ami, aj keď je moja vina že ja by som nemohla, lebo sme spolu iba 5 mesiacov. Ale naozaj nevídam u iných vzťahov ako chodia páry jednotlivo na zábavy, nehovorím raz za čas, ale každý druhý wýkend ísť na 3dni....?!? Ja neviem ako to dopadne, lebo už teraz mi to vadí. Lebo ja chcem byť stále s ním a on so mnou nie, ale aj keď to náhodou vyjde, a budeme mať rodinu akože mi čo bude utekať za kamarátmi. Beriem to veľmi prakticky, ale aj keď mám iba 17, nechce sa mi zabíjať čas s takým chalanom. Od rodiny tiež nebude môcť utiecť... neperspektívne sa mi to zdá. Túžim po vzťahoch aké vidím, oni sa síce dosť hádajú ale keď sa zase uzmieria tak sa ľúbia ďalej, keď sa pohádame my, tak JA musím byť tá čo príde za ním. Povedzte mi chlapci natrafila som na debila, či je to pre vás prirozdené takto sa stááále od partnerky ventilovať. Lebo ja to vidím tak že mám dve možnosti, vyržať to a tolerovať mu to ale zase a čo v budúcnosti??!? do frasa ja budem jeho partnerka a nie jeho kamarati, alebo druhú a to poslať ho čím rýchlejšie k vode... Čo mám robiť??!??

sandra56

napr, ja mam 19, moj priatel skoro 21..odkedy som s nim,to jest 4 mesiace, ale poznali sme sa uz dlhsie, kamarati isli na druhu kolaj.vobec to nie je tym, ze by som mu to zakazovala, on to tak chce sam a mne to len vyhovuje, pretoze nemam vela kamaratok....kolkokrat mu hovorim, nech ide s nimi na pivo, alebo niekam, ale on povie, ze chce byt radsej so mnou...alebo ideme vsetci spolu..cela velka banda...tak je to najlepsie...ideme teraz spolu aj na dovolenku, tak sa uz velmi tesim...podla mna to celkom nie je v poriadku, ked takto na teba kasle..mne by sa to az tak nepacilo...na chate sa pije, zabava a ked je tam v spolocnosti inych dievcat, opojeny alkoholom, moze sa stat vselico..podla mna este nie je zrely na vazny vztah...!

blondula

ma 19 a v jeho veku je to normalne.ja som tiez chodievala na chaty,ale zase len s priatelom.on bezo mna nikde nechcel ist.dokonca uz byvalo aj tak,ze som ho nasilu poslala nech ide bezo mna,lebo ked som videla co ako skupinka chalanov stvaraju,tie ich dristy,zvasty :DDDD a este k tomu sa akoze slusne predo mnou chovat....pokym na tie chaty a ine akcie nesli aj ine baby,ja som nechodila.sak sme byvali spolu kazdy den,aj ja som chcela mat aspon jeden den v tyzdni len pre seba :DDD